NB I

Távozik a kecskeméti közönségkedvenc

A kecskemétiek rutinos csatára közös megegyezéssel távozik a KTE-Ereco csapatától, de bízik benne, hogy pályafutása befejezése után visszatérhet a csapathoz.

KTE-ErecoA kecskeméti szurkolók kedvence, Csordás Csaba kisebb meglepetésre távozik a csapattól. A KTE-Ereco rutinos csatára azért döntött úgy, hogy elhagyja a csapatot, mert új kihívásra vágyik.

Én kezdeményeztem a szerződésbontást, még mindig látom magam előtt a kihívásokat, szeretnék játszani, bizonyítani, még nem teljesedett ki a pályafutásom. Szerencsére külföldről is, illetve itthonról is többen kerestek, nagyon jó lehetőségeim vannak. Én olyan típusú ember vagyok, aki nem szereti a langyos vizet, maximalista vagyok, aki élvezi ha focizhat. Én mindig is kecskemétinek tartottam magam, nem volt könnyű meghoznom ezt a döntést, de nem égettem fel magam mögött mindent. Nagyon bízom benne, hogy aktív pályafutásom befejezése után visszatérhetek Kecskemétre, és segíthetem a város futballját” – mondta a Kesportnak a 33 éves futballista.