Adatvédelem

Címkék:
megosztom

Hatharom.hu és az ehhez kapcsolódó szolgáltatások adatrögzítési elvei

Felhasználói szempontból

A hatharom.com és az ehhez kapcsolódó összes szolgáltatás az ingyenes regisztrációhoz nem kér be kötelező jelleggel személyes adatokat a felhasználótól. A személyes adatok megadása opcionális. Az önkéntesen megadott adatokból statisztikai kimutatásokat készítünk a szolgáltatásainkat igénybevevő felhasználókról.

Az adatok tárolásánál mindig a lehető legnagyobb biztonságot alkalmazzuk, hogy ezek harmadik személy, illetve illetéktelenek kezébe ne kerülhessenek.

A hatharom.com statisztikai összegzést készíthet a rögzített adatokból, ezen statisztikai adatok a szolgáltatásaink fejlesztéséhez illetve a hirdetési felületek értékesítéséhez szükségesek.

Látogatói szempontból

A hatharom.com és a hozzá kapcsolódó szolgáltatások a látogatókról különféle adatokat (IP cím, böngésző típusa, stb.) rögzít, melyekről statisztikai kimutatásokat készít kizárólag statisztikai formátumban.

Az adatok tárolásánál a lehető legnagyobb biztonságot alkalmazzuk, hogy azok illetéktelenek kezébe ne kerülhessenek.

A hatharom.com statisztikai összegzést készíthet a rögzített adatokból, ezen statisztikai adatok a szolgáltatásaink fejlesztéshez illetve a hirdetési felületek értékesítéséhez szükségesek.

Hatharom.hu és az ehhez kapcsolódó szolgáltatások adatközlési elve

Felhasználói és látogatói szempontból egyaránt

A hatharom.com a fentebb említett statisztikai adatokat kivéve adatokat harmadik fél részére semmilyen formában át nem ad.

Hatharom.hu és az ehhez kapcsolódó szolgáltatások hivatkozásai

A hatharom.com tartalmaz hivatkozásokat más oldalakra is. Nem áll és nem is állhat kontrollunk alatt ezen oldalak adatközlése, így ezen oldalak adatközléséért, valamint ezen oldalak személyiségi jogokban való eljárásáért semmilyen felelősséget nem tudunk vállalni.

megosztom