Haladás

Már csak egy "apróság" választja el Halmosit a Haladástól

A Hull Cityt elhagyó válogatt középpályás elmondáse szerint már mindenben megegyezett a Haladással, már csak egy "apróbb ügy" van hátra, amit a szombathelyi klubnak rendeznie kell feléje, ha ez megtörtént, aláírja új szerződését.

Haladás"A klub és mi is elmondtuk, hogy mi lenne a feltétele annak, hogy Szombathelyen folytassam. Volt közte különbség. Vasárnapig vártuk, mit lép a Haladás. Aztán jött a telefon, eredeti ajánlatukat tudják tartani. Megálltak az egyeztetések. Tegnap reggel azonban úgy döntöttem, engedek és elfogadom, amit ajánlottak: igent mondtam. A szerződést azonban még nem írtam alá, hiszen van egy „apróbb” dolog, amit rendezni kéne felém. Azt gondolom, azok után, hogy mindenben engedtem, változtatás nélkül elfogadtam a csapat ajánlatát megérdemlek annyit, hogy ezt az ügyet rendezzük. Most várok. Ígéretet kaptam arra, hogy a héten megoldódik az ügy. Ha ez megvan, abban a pillanatban aláírom a szerződésem" - nyilatkozta a 31 éves játékos a klub hivatalos honlapjának.

A focista arra a kérdésre, hogy mennyivel kereshetne többet a Premier Legue-ben - ahonnan komoly ajánlatot kapott a Blackpooltól - azt felelte, legalább 15-ször annyit, mint a vasi megyeszékhelyen.

Forrás: szombathelyihaladas.hu