La Liga

Cani eltiltását törölték, Mourinho háborog

megosztom

A spanyol labdarúgóliga versenybizottsága törölte a Villarreal középpályásának, Caninak a piros lapját, amit a vasárnapi, Real Madrid elleni mérkőzésen kapott. Juan Carlos Garridót, a csapat vezetőedzőjét ugyanakkor egymeccses eltiltással büntették reklamálásért. Mourinhónak meg persze megvan a maga véleménye az egészről.

A játékos azután kapott piros lapot, hogy a 73. perben lecserélte Juan Carlos Garrido, és a kispad mellől megdobta egy vizespalackkal José Mourinhót, az Real szakvezetőjét, annak túlzott gólöröme miatt - a portugál állítása szerint csak kisfiának integett.... A játékvezető Caninak és a reklamáló Garridónak is piros lapot mutatott fel.

A határozat értelmében Cani pályára léphet a szerda esti, Sevilla elleni Király Kupa-negyeddöntőn. Garrido piros lapját nem törölték, a tréner egymeccses eltiltást kapott.

José Mourinho sem hazudtolta meg magát szerdai sajtótájékoztatóján, szerinte ha egy Real játékos kezdett volna dobálózni, minumum három hónapra eltiltották volna, ha ő maga, akkor nem edzősködhetne többet....

Cani megdobja az ünneplő Mourinhót

megosztom