Internazionale

Moratti a sérültek felépülésével és Leonardóval magyarázza a jó formát

Massimo Moratti sajnálja, hogy nem tudták leigazolni Edinson Cavanit, de Alexis Sanchezt nem tervezi szerződtetni az Udinéséből.

InterMassimo Moratti, az Internazionale elnöke bizakodóan nyilatkozott csapata bajnoki esélyeiről, miután Leonardo vezetésével a fekete-kék csapat két győzelemmel kezdte a 2011-es évet.

„Hétvégi győzelmünkkel elkezdtük a felzárkózást, megtettük, ami a feladatunk volt, győztünk, bár nem volt könnyű mérkőzés. Meglátjuk a többi csapat milyen eredményeket ér el, ha lehetséges, elkapjuk őket. Ennek a pozitív irányváltásnak az új edző az oka, vagy a sérültek felgyógyulása? Mindkettő" – jelentette ki az Inter elnöke.

Moratti a csapat lehetséges igazolásairól is beszélt. Az Interrel szóba hozták Alexis Sanchezt, az Udinese középpályását és Edinson Cavanit a Napoli támadóját is.

„Hogy van-e esélyünk szerződtetni Sanchezt? Nem hiszem. Természetesen azt is sajnálom, hogy Cavanit nem sikerült szerződtetnünk, mindig rossz érzés, ha egy remek játékos nem hozzánk kerül” - zárta le mondandóját az olasz klub első embere.