Serie A

Francesco Totti az idény végén elhagyja az AS Romát - lapértesülés

  • MTI

Olasz lapértesülés szerint elképzelhető, hogy Frencesco Totti az idény végén elhagyja az AS Roma labdarúgócsapatát, miután a Sampdoria elleni bajnokin Claudio Ranieri vezetőedző csak a 90. percben küldte pályára.

Fracesco Totti mérges-fotó:afp

"A kapitány nagyon mérges Ranieri döntése miatt, a klub hallgat, Totti júniusban távozhat" - írta kedden a Corriere dello Sport, hozzátéve, hogy a tréner és a világbajnok csatár viszonya meglehetősen hűvös. A La Gazzetta dello Sport szerint a játékos hamarosan felkeresi a klub irányítóit, hogy megkérdezze, milyen szerepet tölt be a vezetőedző távlati terveiben.

A két lap úgy vélte, hogy a csapat szurkolói "megvédik a kapitányt", és arra bíztatják majd Ranierit, hogy beszéljen a játékossal. A drukkerek 71,5 százaléka szerint a mindössze négyperces beállítás kifejezetten sértő volt Totti számára, aki nem szolgált rá erre a "megaláztatásra". A 34 esztendős futballista profi pályafutásának kezdete, azaz 1992 óta az AS Romában játszik. A fővárosi alakulat 2-1-es vereséget szenvedett vasárnap Genovában.