Serie A

A Napoli elnöke szerint Berlusconit nehéz legyőzni

A Napoli elnöke óvatosan fogalmaz, szerinte nehéz a Milan első emberét, Silvio Berlusconit legyőzni, sokat költött a Milan bajnoki címére.

Aurelio De Laurentiis nyilatkozik_fotó:afp

A tegnapi Juventus elleni 3-0-s siker után felerősödtek azok a hangok, amelyek a Napoli bajnoki címét jósolják a Serie A-ban. A csapat elnöke, Aurelio De Laurentis ennek ellenére visszafogott, de bizakodó.

„Remek érzés a csapatomat a tabella második helyén látni, de korai még ünnepelni. Nézzük meg, mi történik március végéig. Ha a jó formánk addig kitart, akkor jövőre a Bajnokok Ligájában szerepelhetünk. Meg szeretném köszönni a Napoli szurkolóknak ezeket az eredményeket. Ugyanis a támogatásuk kulcsfontosságú a csapat számára. Hogy képesek vagyunk-e megnyerni a Serie A-t? Nos, az AC Milan tulajdonosa, Silvio Berlusconi túl erős, és minden pénzét rászánta arra, hogy a Milan bajnok legyen idén. Mindent megtesz azért, hogy sikeres legyen. Tegnap a Milan egy lesgóllal ért el döntetlent az Udinese ellen, és ez jelent valamit, amit nem szeretnék minősíteni. Berlusconit nehéz legyőzni” – adott szúrós helyzetértékelést a Napoli első embere.