Bulvár

Negyedik gyermekét várja a Beckham-házaspár

  • MTI
megosztom

Újabb gyermekáldás elé néz a világ leghíresebb futballházaspárja: Victoria Adams, David Beckham felesége a család szóvivőjének hivatalos vasárnapi bejelentése szerint a nyáron hozza világra a házaspár negyedik gyermekét. Victoria eddig három fiúgyermekkel ajándékozta meg férjét: Brooklyn 11 esztendős, Romeo nyolc-, Cruz pedig ötéves. A házaspár soha nem csinált titkot abból, hogy a három fiú után nagyon szeretnének egy kislányt is.

Victoria és David Beckham két fiukkal egy októberi NBA-mérkőzésen.

A 36 éves, divattervezővé előlépett Victoria az 1990-es évek példátlan sikerű angol lánybandáját, a Spice Girlst erősítette, amikor 1997-ben megismerkedett későbbi férjével. A most 35 esztendős Beckham akkoriban a Manchester United feltörekvő sztárja volt, világhírneve azóta is kikezdhetetlen, máig ő az angol futball legnagyobb nemzetközi szupersztárja. Az elmúlt években rendszeresen hírbe hozták mindenféle önjelölt hölgyekkel - két éve az angol Express lapcsoporthoz tartozó bulvár, a Daily Star volt kénytelen jelentős kártérítést fizetni, miután egy magyar topless modellel gyanúsította meg -, ám Beckhamék házasságát ezek a szenzációhajhász, rendre hamisnak bizonyuló beszámolók sem tudták megrendíteni.

A házaspár legújabb gyermeke nem születik rossz helyre, vagyonukat a The Sunday Times által a brit pénzarisztokrácia leggazdagabb felső ezréről évente kiadott rangsor, a Rich List tavaly 145 millió fontra (48 milliárd forintra) becsülte.

David Beckham jelenleg az amerikai Los Angeles Galaxy csapatát erősíti.

megosztom