Budapest Honvéd

Nyolc akadémista is a felnőtt csapattal készül

Jövő hét szombaton a Honvéd a szlovák másodosztályú Duslo Sala ellen lép pályára, ahol már a próbajátékosok is bizonyíthatnak.

NBISupka Attila vezetésével már január 3-án megkezdte a felkészülést a Budapest Honvéd csapata. Az első közösen eltöltött hét tapasztalatait a régi-új kispesti edző értékelte a klub honlapján.

Mozgalmas volt az eddigi felkészülésünk. A játékosokkal való ismerkedés jegyében telt el az első hét. Rövid rávezetés után vágtunk bele a munkába. Nyolc akadémista is velünk kezdte a felkészülést. A játékosok eddigi teljesítményével elégedett vagyok. Komoly sérültünk nincs. Takács, Rouani és Sadjo kisebb sérülés miatt kihagyta a mai edzést, de holnaptól már bekapcsolódnak a munkába. Két betegünk is van. Bajner és Kemenes csak később kapcsolódik a munkába. A kiszemeltek az elkövetkezendő hetekben érkeznek Kispestre, és majd a látottak alapján döntünk az esetleges szerződtetésükről. A jövő héttől napi két edzéssel folytatódik a felkészülés. Kedden és szerdán, 2-2 csoportban mennek a játékosok terheléses orvosi vizsgálatra. A vizsgálat eredménye megmutatja majd, hogy ki milyen állapotban van. Szombaton már edzőmérkőzést játszunk a szlovák másodosztályú Duslo Sala ellen, ahol pályára lépnek a próbajátékosok is” – mondta a Debrecennel korábban két bajnoki címet is szerző szakember.