Ferencváros

Felülteljesített a csapat ősszel - Horváth Ferenc

Horváth Ferenc szerint Csizmadia Csaba folyamatosan jó teljesítményt nyújtott az ősszel, viszont Dragóner Attila hiányzott a védelembből.

FTCA Ferencváros egykori csatára, Horváth Ferenc nyilatkozott a 100% Fradi legutóbbi számában a zöld-fehér csapat idei szerepléséről. A legutóbb Vecsésen dolgozó szakembert meglepte a csapat jó szereplése, valamint külön kiemelte Csizmadia Csaba átlagon felüli játékát.

Bevallom, én a bajnokság előtt valahová a középmezőnybe vártam a csapatot, azt gondoltam, a mostani játékosállomány nagyjából erre lesz majd elég. Ehhez képest mindenképpen felülteljesített a csapat azzal, hogy jelenleg a negyedik helyen áll. Nálam ez a szereplés így mindenképpen siker. Ami a játékosokat illeti, nekem nagyon hiányzott Dragóner Attila, aki igazi vezére lehetett volna a Fradinak. A szezon egyik legkellemesebb meglepetése nálam Csizmadia Csaba, ő folyamatosan tudott tartani egy erős szintet. Ha nagyon kritikus vagyok, azt mondanám, hogy lehetett volna még látványosabb a csapat játéka, de ha az előbb azt mondtam, hogy a középmezőnyre számítottam, és ehhez képest a negyedik helyen áll a Fradi, akkor igazságtalannak tartanám, ha emiatt kritizálnám az együttest” – mondta az egykori Üllői úti közönségkedvenc.