Átigazolás

Ronaldinho megegyezett a Milannal a távozásról

A brazil még nem tudja, melyik klubnál folytatja

A Milan elengedi Ronaldinhót bármelyik brazil csapathoz, de nem bontott szerződést a játékossal - jelentették be a brazil és a klub alelnökének közös brazíliai sajtótájékoztatóján. Galliani addig marad dél-amerikában, amíg nem dől el, hogy melyik gárdához kerül a világbajnok középpályás. A Gremio, a Palmeiras és a Flamengo versenyben.

"Nagyszerű időszakot töltöttem a Milannál, és hálás vagyok nekik mindenért, amit értem tettek, de most folytatnunk kell a tárgyalásokat" - mondta Ronaldinho a sajtótájékoztatón, amin ő, az érdekeit képviselő bátyja, és Adriano Galliani, a Milan alelnöke vett részt.

Ronaldinho és Galliani a sajtótájékoztatójukon

Mindhárman elmondták, hogy megegyeztek Ronaldinho Brazíliába igazolásának feltételeiről, de a játékos szerződését nem bontották fel. Galliani addig fog a dél-amerikai országban maradni, amíg el nem dől, hogy hol folytatja a középpályás.

Három klub van képben: a Gremio, a Palmeiras és a Flamengo. "Nehéz választani - mondta a játékos - a Palmeirasnál dolgozik Luiz Felipe Scolari, és sok ott a barátom. A Gremio a családom, ott nevelkedtem. A Flamengo pedig a legnagyobb klub, nagy kihívás lenne ott játszani. Az egyetlen célom egyébként a játék, hiszen 2014-ben nálunk lesz a világbajnokság, és azon szerepelni akarok."