Serie A

Cassano gólpasszal mutatkozott be

Antonio Cassano gólpasszal debütált a Milanban, Strasser az ő átadását követően lőtte a győztes gólt a Cagliari hálójába. A Brescia Vass Ádámmal a soraiban kikapott, a Genoa Rudolf Gergely nélkül ért el döntetlent a Lazio ellen.

Cassano gólpasszal debütált a Milanban.

A Milan szardíniai vendégjáténak különös fényt adott, hogy Massimiliano Allegri hazatért, játékosként és edzőként is két évig erősítette a szárd alakulatot, a Milan kedvéért váltott kispadot tavaly nyáron. A mérkőzés után rendkívül sportszerűen üdvözölte, megölelte egykori játékosait, munkatársait. A Cagliari egyébként végig egyenrangú ellenfele volt a Milannak, az első félidőben a kiscsapat előtt jóval több lehetőség adódott, de a másik félidőben is bátran támadtak, gólt mégis a Milan szerzett. A 85. percben a Robinho-Cassano-Strasser útvonalon jutott a hálóba a labda.

A Milan szerencsés győzelmével vezető helyét is megszilárdította, miután üldözői közül egyedül a forduló előtt 5. AS Roma nyert - így is hat pont a hátránya a vörös-feketékkel szemben - a 3. Lazio ikszelt Genovában, míg a 4. Juventus csúfos vereséget szenvedett a Parma ellen. A 2. Napoli este lép pályára az Inter otthonában.

A magyar illetőségű klubok közül a Genoa örülhetett, pontot mentett hazai pályán a Lazio ellen, sajnos Rudolf Gergely csak a kispadról követte a mérkőzést. A Brescia 2-1-es vereséget szenvedett a Cesenától és egyre inkább "megszilárdítja" helyét a kiesőzónában. Vass Ádám kezdőként lépett pályára, a 72. percben váltotta Baiocco. A másik két kiesőjelölt "rangadóján" a Bari nyert egy góllal a Lecce ellen idegenben.

Serie A, 18. forduló

Cagliari-Milan 1-0 (0-0)
Gólszerző: Strasser (85.).

Brescia-Cesena 1-2 (0-2)
Gólszerző: Éder (50.), illetve Luis Jiménez (33.), Ceccarelli (41.).

Genoa-Lazio 0-0 (0-0)

Lecce-Bari 0-1 (0-0)
Gólszerző: Okaka Chuka (78.).

További eredmények:
AS Roma-Catania 4-2 (1-2)
Gólszerző: Borriello (5., 47.), Vucinic (86., 90.), illetve Silvestre (30.), Lopez (38.)
.

Bologna-Fiorentina 1-1 (1-0)
Gólszerző: Di Vaio (5.), illetve Santana (67.).

Palermo-Sampdoria 3-0 (1-0)
Gólszerző: Miccoli (37.), Migliaccio (50.), Maccarone (79.).

Udinese-Chievo 2-0 (2-0)
Gólszerző: Sanchez (14.), Di Natale (25.). Kiállítva: Pinzi (35., Udinese).

Később rendezik:
Internazionale-Napoli 20:45