Átigazolás

A Gremio mezét akarom viselni - Ronaldinho

A brazilnak esze ágában nincs Blackburnbe menni

A brazil világbajnok játékos elhagyta a Milan dubaji edzőtáborát, és jelenleg Brazíliában van, ahol a pályafutását is folytatni szeretné. Legszívesebben a nevelőegyesületében játszana, akikkel mindenben megegyezett, csak épp úgy tűnik, nem tudják kifizetni a Milan által kért nyolcmillió eurós kivásárlási árát. A Blackburn nagyvonalú ajánlata nem érdekli.

A Gremio elnöke néhány hete jelentette be, hogy mindenben megegyeztek Ronaldinhóval, de a Milan által megszabott kivásárlási ár meglepte őket - pedig a 8 millió euró mértékadó források szerint is bagatell összeg a középpályásért.

Ronaldinho ölti ki a nyelvét a Milan edzésén

Ezután több másik brazil klub, majd európai, elsősorban angol egyesületek kerültek képbe. Kedden a Blackburn tulajdonosa jelentette be, hogy ajánlatot tett a játékosért, és 20 millió font feletti fizetést kínál neki a következő három évre. Anuradha Desai akkor azt mondta: "[Ronaldinho] a Premier League-ben akar játszani, és ez jól jön nekünk."

Nos, a brazil rácáfolt a hölgy kijelentésére: "a Gremio mezét akarom viselni, akár még úgy is, hogy kevesebbet keresek, mint eddig. De a probléma nem a nekem tett ajánlatukkal van. A Milannal nem tudtak még megegyezni".

Az szinte teljesen biztos, hogy Ronaldinho nem tölti ki a szerződéséből hátralévő fél évet a Milannál, mivel eddig is ritkán került a kezdőbe Robinho és Ibrahimovic mellett, ráadásul most már a frissen érkezett Cassanóval is meg kellene küzdenie a helyéért. Az viszont kérdéses, hogy végül kinél köt ki.