Manchester City

Silva és Balotelli sem játszhat az Arsenal ellen!

Két kulcsjátékos kidőlt a Manchester City keretéből: David Silva és Mario Balotelli is megsérült, nem segíthetik társaikat az Arsenal elleni rangadón.

Mancini ad tanácsot Balotellinek.Mindketten térdsérüléssel bajlódnak: a spanyol középpályást a szombati, Blackpool elleni bajnokin kellett lecserélni, Balotelli már az újévi találkozót is kihagyta. Roberto Mancini, a City menedzsere kedd délelőtti sajtótájékoztatóján erősítette meg a híreket.

"Mario és David megsérült, egyikük sem játszhat holnap. Óriási csapás ez nekünk. David a következő fordulóban, a Wolverhampton ellen talán már szerepelhet, remélem, hogy Mario is felépül akkorra, vagy esetleg már a Leicester elleni FA Kupa-mérkőzésre."

"Kilenc nap alatt három meccset játszottunk, őrült ez az tempó, nem csoda, hogy sérülésekkel bajlódunk. Nem szerepeltethetem mindig ugyanazokat, az Arsenal ellen is változtatnom kell, sajnos a kényszerítő körülények miatt is."

Az olasz tréner reagált Balotelli közelmúltbeli kijelentésére is, ifjú honfitársa szerint minden esélyük megvan a Premier League megnyerésére Mancinivel.

"Nagyon boldog voltam, amikor meghallottam. Ő egy rendkívüli tehetség, nemcsak a City, hanem egész Anglia egyik meghatározó játékosa lehet a következő években."