Átigazolás

Az Internek Kaká és Ronaldinho sem kell

Marco Branca, az Internazionale sportigazgatója cáfolta azokat a pletykákat, hogy érdeklődnének Kaká és Ronaldinho után. Branca leszögezte, fel sem merült a kubnál, hogy bármelyik játékost leigazolják.

Sem Kaká, sem Ronaldinho nem kell az InternekKakával kapcsolatban december végén kaptak szárnyra olyan hírek, hogy a frissen kinevezett vezetőedző, Leonardo mindenképpen elcsábítaná honfitársát az Interhez, de José Mourinho is világossá tette, hogy számít a brazil aranylabdásra a Real Madridban, hétfő este a Getafe elleni bajnoki hajrájában becserélte a féléves sérüléséből felépült klasszist. Ronaldinhóról kedden írta az olasz sajtó, hogy átköltözhet a San Siro másik felére - ez már csak azért is képtelenség, mert a Milan vezetői biztosra mentek 2008-as leigazolásánál, szerződésében kikötötték, hogy nem igazolhat a vörös-feketéktől másik olasz együtteshez.

"Kaká? Soha nem érdekelt minket. Ronaldinho? Reggel én is olvastam a lapokban. Azt hittem, hogy a média azért komolyabb ennél, hogy ilyen hírekkel töltse ki a hiányzó felületet" - mondta Branca újságírók kérdésére válaszolva.