NB II

Szolnokról erősített a 11 edzőmeccsel készülő BKV Előre

Címkék:

A fővárosiak vezetőedzője, Soós Imre szerint jelentős a különbség az NB II két csoportja között.

BKVSoós Imre, a BKV Előre vezetőedzője a klub hivatalos honlapján nyilatkozott a gárda őszi szerepléséről. Nyáron jelentős változások történtek a BKV Előre csapatánál, míg eddig a csapat az NB II Keleti csoportjában szerepelt, most átsorolták az együttest a Nyugati csoportba, ami a vezetőedző szerint nehezebb.

„Úgy gondolom jelentős különbség van az NB II két csoportja között. Keleten agresszivitással, győzni akarással is lehet egy csapat sikeres, nyugaton ez sajnos kevés. A célkitűzés az 1 - 8 hely valamelyikének megszerzése volt. Nehezen indultunk, de végül teljesítettük az elvárásokat. A sikeres tavaszt követően többen azt hitték, elég lesz csak a mezt kivinni a pályára. Többen semmit nem pihentek a nyáron, különböző NB I-es csapatoknál jártak próbajátékon, és a szerződés elmaradását lelkileg nehezen dolgozták fel. Ez meglátszott az első fordulók eredménytelenségén éppúgy, mint a begyűjtött sárga is piros lapok száma is. Ahogy a korábbi kérdésben már említettem minőségi játékosok távoztak, akik ha csak kevesebb szerepet is kaptak a tavaszi szezonban, amikor azonban pályára kellett lépni hozzá tudtak tenni a csapat játékához” – nyilatkozta a szakember.

Soós Imre említést tett a BKV Előre terveiről is, egy első osztályban edződött játékost máris sikerült a csapathoz csábítaniuk.

Természetesen van új igazolás tervbe véve, több posztra is. Az biztos, hogy nálunk folytatja Farkas Krisztián, aki legutóbb Szolnokon szerepelt, korábban az NB I-es Kaposvári Rákóczi játékosa is volt. Lesz távozó játékos is, de erről még korai nyilatkozni. Január 10-én délelőtt kezdjük meg az edzéseket a tavaszi szezonra, kész a programunk is. 11 edzőmérkőzés szerepel a programunkban, melyet 26-án az első osztályú Kecskemét ellen kezdünk, de ellenfeleink között található a Vác, Tatabánya, Ferencváros, a Videoton II, a Cegléd, az MTK II, a Vecsés, a Dabas, a Tököl csapatai is” – mondta a 2009 őszén kinevezett szakvezető.