SZTK-Erima

Szamosi visszavonul, Várhidi segítője lesz

Címkék:
megosztom

Potoczki Tamás, az SZTK-Erima klubigazgatója szerint érdekes, hogy a két rutinos játékos, Tóth Mihály és Pomper Tibor távozása után elkezdett javulni a csapat teljesítménye.

SZTKAz SZTK-Erima az NB II Nyugati csoportjának kilencedik helyén áll. Potoczki Tamás, a szigetszentmiklósiak klubigazgatója nem elégedett a csapat teljesítményével, tavasszal viszont már Szamosi Tamás is segíti Várhidi Péter vezetőedző munkáját.

„Voltak nagyon nehéz pillanatok az ősszel, ez nem vitás. Kellemetlen kudarcokkal szembesültünk, ilyen volt például a veszprémi, vagy a bajai vereség. Megint szembesültünk azzal, hogy csak saját magunknak, a saját szemünknek hihetünk. Nem az a lényeg, hogy egy-egy játékos, vagy az ügynöke mit mond saját magáról, vagy arról, akit képvisel, hanem az, amit mi látunk. Érdekes módon Tóth Mihály és Pomper Tibor távozása után feljavult a csapat teljesítménye, és néhány egyéni produkció is. A legfontosabb pedig az, hogy a csapat jó legyen” – nyilatkozta a klub hivatalos oldalán a klubvezető.

A közelmúltban Várhidi Péter vezetőedzőt a címvédő DVSC-TEVA csapatával is szóba hozták, de Potoczki Tamás elmondta, nem lenne olyan egyszerű a váltás.

Névjegy

Név:
Szamosi Tamás
Születési idő: 1974.11.27.
NB.I.-es mérkőzés: 287
Válogatott mérkőzés: 3
Csapatai: Budapesti Honvéd/Kispest-Honvéd (1992-1995), Budafok (1994-95), III. kerületi TVE (1995-97), MTK Hungária (1997-2001), Zalaegerszegi TE (2001-2004), Nea Salamina (2005-2008), Zalaegerszegi TE (2008-09), Pécsi MFC (2009-2010), Szigetszentmiklósi TK (2010) Kiemelkedő eredményei: 2-szeres Magyar Bajnok (1998-99, 2001-02), Magyar bajnoki ezüstérmes (1999-2000), 2-szeres Magyar Kupagyőztes (1997-98, 1999-2000)

Mivel egyáltalán nem vagyok elégedett az eredményekkel változtatni kell néhány helyen. Az átalakítás már el is kezdődött. Egy szerethető, eredményes, lelkes csapatot szeretnék látni a pályán, amely természetesen előrébb is lép a tabellán. Várhidi Péternek élő szerződése van az SZTK-Erimával. Én is láttam, hogy vannak, akik úgy vélik, csak úgy el lehet innen vinni Várhidi Pétert. Ez azért nem ilyen egyértelmű, világosan leírtunk mindent a vezetőedző szerződésében” – fogalmazott a klubigazgató.

A kispadon már meg is kezdte az erősítést a csapat, ugyanis az ősszel egyetlen percet sem hiányzó Szamosi Tamás már nem lép pályára tavasszal, hanem Várhidi Péter vezetőedző segítője lesz. Az egykori válogatott játékos elmondta, munkás játékosnak számított, és a kispadon is végigdolgozza a tréningeket. Várhidi Péter ajánlotta fel neki a másodedzői posztot, akitől sokat tanulhat a jövőben. Szamosi Tamás azt reméli, közös munkájuknak köszönhetően az SZTK-Erima feljebb lép a tabellán tavasszal.

megosztom