Átigazolás

Chelsea, Inter, Real? Mi lesz Kaká sorsa januártól?

Eddig csak pletykának tűnt, de mégis valóra válhat: a frissen felpült Kaká már januárban távozhat Madridból. Jorge Valdano, a Real Madrid átigazolásait intéző általános igazgató ugyanis kijelentette, hogy megfelelő ajánlat esetén a klub hajlandó megválni a brazil aranylabdástól.

Kaká januárban eligazolhat a Realból

"Ha megfelelő ajánlat érkezik januárban, elképzelhető, hogy valaki távozik tőlunk" - nyilatkozta Valdano a Corriere dello Sportnak, "valakit" említve, de egyértelmű, hogy ez csakis Kaká lehet.

A brazil karmester elsődleges kérője az olasz Inter lehet, a frissen kinevezett edző, Leonardo kívánságlistáján első helyen szerepel a neve, és a hírek szerint kedden megérkezett a spanyol fővárosba a fekete-kékek küldöttsége, akik először felmérik a játékos egészségi állapotát, és ha megfelelőnek találják, akkor megkezdődhet a tárgyalás a két klub között. Ernesto Bronzetti játékosügynök, több európai élklub tanácsadója is megszólalt már az ügyben, szerinte a Real 50 millió euró alatt nem engedi el Kakát. Csinos kis összeg, amiből futná egy új csatárra a Bernabéuban, ezen a poszton akarnak a leginkább erősíteni a királyiak télen.

Lenne más kérője is Kakának, vinné Roman Abramovics is a Chelsea-be, ahol újra Carlo Ancelotti keze alatt játszhatna, aki a kétezres években dirigálta az AC Milanban, legnagyobb sikerei helyszínén.