Női kézilabda NB I

Tóth Tímea Érdre szerződött

A válogatott átlövő az Eb után hagyta ott Vácot

Néhány nappal az után, hogy Tóth Tímea bejelentette, elhagyja a váci kézilabdacsapatot, az is kiderült, hogy Érden folytatja a pályafutását. Szabó Edina együttese valószínűleg komolyan megerősödik a válogatott átlövő érkezésével. Igaz, a játékos szerint nem raknak nagy terheket a vállára új csapatánál.

Az ÉTV-ÉVSE honlapjának tájékoztatása szerint az átlövő januárban csatlakozik a csapathoz. Tóth Tímea elmondta az oldalnak, hogy motivált, és önmagának és mindenkinek bizonyítani szeretné, hogy nem kell még leírni.

Tóth Tímea a válogatottban 2007-ben

A vele szemben támasztott elvárásokról azt mondta: "Biztosan sokat várnak tőlem, de azt már a tárgyalások alatt tisztáztuk, hogy ne érezzem azt, hogy nekem majd itt mérkőzéseket kell eldöntenem. Ennél sokkal fontosabb, hogy játszam a saját játékomat, Szabó Edina egyébként is azt képviseli, hogy az egész csapatnak kell jónak lennie, együtt kell jól működni a rendszernek. Én nagyon bízom abban, hogy be tudok épülni ebbe a játékba és ezzel húzó emberré tudok válni."

A válogatottság kapcsán kiemelte, hogy szerinte Érdről is van út a nemzeti együttesbe. "Ha itt jó teljesítményt tudok nyújtani és valóban hasznos tagja tudok lenni a csapatnak, akkor biztos vagyok benne, hogy nem lesz a válogatottsággal sem gond."