NB I

A ZTE 10.-12. lenne az Eredivisiében - Rajcomar

Prince Rajcomar megfelelően pótolja a kieső csatárokat a zalai csapatnál, de idővel egy komolyabb bajnokságban is kipróbálná magát.

ZTEJó szezont zárt a Zalaegerszeg, amely a dobogó második fokán áll a Monicomp Ligában. Artjoms Rudnevs távozása és Darko Pavicsevics távozása után nagy teher hárult Prince Rajcomarra a csatársorban, akitől a gólokat várták a zalai drukkerek. A holland futballista nem is okozott csalódást, hét gólt szerzett az ősszel.

„Sokan furcsálják, hogy a magyar bajnokságban játszom, de én még mindig nagyon boldog vagyok itt. A ZTE a 10.-12. hely környékére lenne jó az Eredivisie-ben, és még az Európa Ligában is játszhattam a csapattal. Ahhoz, hogy szem előtt maradjak, fontos, hogy komoly meccseken játszhassak. A Zalaegerszeg egy jó ugródeszka ahhoz, hogy nemsokára egy nagyobb bajnokságba igazolhassak. Feltornáztam magam a régi szintre, hét gólt szereztem és négy gólpasszt adtam, még nem kezdtem ilyen jól a szezont. Sokat tanultam az elmúlt években, és egy kész játékos lett belőlem. Jelenleg lazább érdeklődés van irántam, de jól meg kell gondolnom, mit szeretnék, és mikor jön el a megfelelő idő a váltásra” – nyilatkozta a légiós a holland Voetbal Internationalnak.