Átigazolás

Ronaldinho megegyezett a Grémióval

A brazil sztár testvére még a kivásárlási áron alkudozik a Milannal

Az AC Milan középpályása januártól egykori nevelőegyesületéban, a Grémióban folytathatja. A brazil klub elnöke egy szerda reggel készített interjúben erősítette meg, hogy mindenben megegyeztek Ronaldinhóval. Ahhoz, hogy az átigazolás biztossá váljon, a Milannal kell még megállapodniuk a kivásárlás feltételeiről. Roberto de Assis - a játékos testvére és egyben ügynöke - dolgozik az ügyön.

Ronaldinho az ősz folyamán érezhetően hátrébb szorult a rangsorban a Milannál - a nyáron érkező Ibrahimovic és Robinho is elékerült -, így nem meglepő, hogy ott akarja hagyni a piros-feketéket. A Grémio elnökének tájékoztatása szerint mindenben megegyeztek a játékossal, már csak a kivásárlás feltételei vannak függőben.

Ronaldinho

A következő napokban Roberto de Assis, Ronaldinho ügynöke és testvére le fog ülni az olasz klub vezetőivel, hogy megegyezzenek a feltételekről.

A brazil világbajnok középpályás 1998-ban mutatkozott be a Grémióban, 2001-ben igazolt a francia Paris Saint-Germainbe, majd két év múlva a Barcelonába. A katalán klubbal kétszeres spanyol bajnok és egyszeres BL-győztes lett. Formahanyatlása miatt 2008-ban továbbment a Milanba, de kisebb fellángolásoktól eltekintve nem volt az igazi.