DVSC-TEVA

Ki lesz Herczeg András utóda?

Számtalan név felmerült már a debreceni orgánumokban a Debrecen új vezetőedzőjének személyéről. Várhatóan január 3-án jelenti be a klubvezetőség az új szakmai stábot, jelöltekből - legalábbis a médiában - nincs hiány.

Utódkeresés a Lokinál

A hétfő esti igazgatótanácsi gyűlés után jelentette be Herczeg András, hogy nem vállaja tovább a DVSC irányítását, a klubmenedzser a jövőben szakmai igazgatóként segíti a csapat munkáját. Várhatóan a grémium a következő, január 3-i ülésén derül fény az új edző személyére, jelöltekből természetesen nincs hiány. A dehir.hu szerint a Pajkos János, Kondás Elemér, Várhidi Péter, Tornyi Barnabás, Bozsik Péter körből kerülhet ki a befutó. Várhidi az NB II-es Szigetszentmiklós kispadján ül, Kondás az NB II-es csapat vezetője, a többiek munkanélküliek. Pajkos anno 2005-2006-ban már irányította a Lokit, Magyar Kupát nyert vele a gárda. Tomiszlav Szivicset is esélyesnek tartották a jól értesültek, de a Kecskemét "sikeredzője" meghosszabbította szerződését az alföldiekkel. Várhidi Péter, Bozsik Péter, ésTornyi Barnabás esélyei jelenleg nem túl nagyok, maximum pleykaszinten érdemes a nevüket megemlíteni.

A civishir.hu Mészöly Gézát (Újpest), Véber Györgyöt (Lombard Pápa) és Sisa Tibort (Kaposvár) emlegeti, mint lehetséges jelölt. Egy biztos, nehéz örökséget vesz át az új tréner, az utóbbi évek legsikeresebb, - a Bajnokok Ligája és az Európa Liga főtábláján is szereplő - magyar csapatát.