Átigazolás

Anelka az MLS-be tart

megosztom

Ügynöke szerint a Chelsea francia támadója az észak-amerikai profi labdarúgóligában (MLS) fejezné be pályafutását. Anelka szerződése 2012-ben jár le a kékeknél, ezután válhat klubot és kontinenst testvére és egyben menedzsere szerint.

Anelka egy-két éven belül Amerikába szerződhetClaude Anelka szerint testvére a közeljövőben követheti honfitársát, Thierry Henryt Amerikába. Henry idén nyáron igazolt Barcelonából a New York Red Bulls csapatába.

"Nicolas azt mondta, hogy érdekli a tengerentúli élet és az MLS. Komolyan gondolkodik ebben a lehetőségben, hiszen két év múlva lejár a szerződése Londonban" - nyilatkozta testvére az MLS-News-fr-nek.

Tény, Amerikában "teljessé" válna Anelka futballkarrierje, a 31 éves játékos eddigi karrierje során nyolc (!) klubnál fordult meg: Paris Saint-Germain, Arsenal, Real Madrid, Liverpool, Manchester City, Fenerbachce, Bolton Wanderers, Chelsea. Vándorútjának köszönhetően veretes dicsőséglistával rendelkezik, hiszen állomáshelyein alig töltött egy-két évnél többet, de szinte mindenhonnan egy-egy trófeával köszönt el, de nem meglepő módon sehol sem hullajtottak érte könnyeket.

megosztom