Videoton

Óriási hibákat követtem el - Andjics

megosztom

Az NB I-et hét ponttal vezető Videoton védője nem elégedett őszi teljesítményével, de alig várja a tavaszi folytatást.

VidiA bajnokságot hét ponttal vezető Videoton védője, Marko Andjics is értékelte a szezont a klub hivatalos oldalán. A szerb játékos csapata magabiztos előny ellenére nem elégedett maximálisan az őszi teljesítményével.

„Összességében mindannyian elégedettek lehetünk ezzel a szezonnal, hiszen hoztuk az eredményeket, amelynek köszönhetően most hét ponttal vezetjük a tabellát és egyelőre a nagy riválisunknak tartott Debrecen is nyolc egységgel van mögöttünk. Ez a különbség kicsit könnyebbé teszi talán a helyzetünket, mint tavaly tavasszal volt. Nem vagyok egy nagy elemző típus, nem is nagyon gondolkoztam azon, mi lehet a különbség a tavalyi és az idei csapat között, vagy hogy tavaly miért vesztettük el az aranyat a végén. Azt azonban mindenki láthatja, érezheti, hogy a mostani gárda más, összefogottabb, koncentráltabb, mint az elmúlt bajnokságban. Ha választanom kellene, hogy melyik is volt a legjobb meccsünk, én a kaposvárira szavaznék, amelyen szép eredményt értünk el - a korai gól meghatározta a játék képét -, nem is volt olyan nehéz, mint amire előzetesen számítottunk, ugyanakkor viszont fontos 3 pontot szereztünk” – magyarázta a védő.

Saját teljesítményére térve a hátvéd elmondta, nagy hibákat követett el az őszi szezonban.

„Összességében nem vagyok elégedett az őszi formámmal, a játékommal, tisztában vagyok vele, hogy időnként óriási hibákat követtem el. Ettől függetlenül azért persze akadtak jó momentumaim is, azt hiszem, például a Paks ellen egészen jól ment. De inkább a szakvezetést kellene erről megkérdezni...” – mondta Andjics.

A közelgő ünnepekről is említést tett a játékos, aki alig várja a tavaszi szezont.

„Ez lesz az első olyan karácsonyunk, amikor a saját kisfiam is ott lesz a nagy, családi ünnepségen. Elég nagy a család, a legszűkebb körben is tizenhárman vagyunk. Hogy mi lesz az első karácsonyi ajándéka, még nem tudom, talán egy labda, talán valamilyen mini focicipő, bár tartok tőle, hogy ezeket még nem értékelné. Mindenesetre van még némi időnk ezt kitalálni, hiszen mi csak januárban tartjuk az ortodox karácsonyt. Ami a szünetet illeti, valóban hosszú lesz, nem is lehet és nem is akarom teljes tétlenségben tölteni. Némi pihenő után jöhet a mozgás, de alig várom már a folytatást” – tette hozzá a 27 éves futballista.

megosztom