Átigazolás

Mennyit ér Gareth Bale? A Realnak akár 70 milliót is!

A villámléptű balszélsőért mindenki bejelentkezett, aki számít: a legnagyobb nevek a Manchester City, a Barcelona és persze a Real Radrid. A City 53 millió eurót kínált, a Real 70 milliót sem sajnálna. Angol lapok szerint José Mourinho már konkrét ajánlatot is tett a Tottemhamnek Bale-ért.

Bale-t akarja José Mourinho isEgyre vadabb hírek keringenek az európai sportsajtóban Gareth Bale-ről. Az ősszel szenzációs formában futballozó walesi-ért egyik európai sztárklub sem sajnálná a pénzt, csak költözzön hozzájuk. A mértékadó transfermarkt.de 20 millió euróra taksálja vételárát, de egyértelmű, hogy ennek többszörösét kell leszurkolnia annak, aki szerződtetni akarja. A legújabb hírek szerint José Mourinho, a Real Madrid edzője már konkrét ajánlatot is tett, 70 millió euróról szól a fáma. Egész pontosan a transzfer készpénzben körülbelül 42 millió eurót jelentene, plusz egy madridi játékost Bale-ért cserébe, aki a Lassana Diarra, Karim Benzema, Esteban Granero trióból kerülhet ki.

A londoni klubvezetés már korábban kijelentete, hogy nem engedik el, de borítékolható, hogy előbb-utóbb Bale továbbáll egy nagyobb sztárcsapatba, és nem tölti ki 2014-ig szóló szerződését. Az érintett egyelőre nem nyilatkozott érdemlegesen jövőjéről, jól érzi magát a Spursnél, persze egy jóval többet - fizetést és lehetőséget - kínáló csapat, mint a Real Madrid, átírhatja a walesi játékos álmait.