NB I

Légiósok távoznak a Győri ETO-ból

Carlos Marinelli és Juan Briones mellett a nagy igazolásnak tartott Ji-Paranára és Djordije Cetkovicsra sem tart igényt Pintér Attila vezetőedző.

ETOA Győri ETO FC honlapja tájékoztatása szerint nem számít a jövőben Carlos Marinelli és Juan Briones szolgálataira, és eladásra kínálják Djordije Cetkovicsot és Ji-Paranát is. Pintér Attila Jarmo Ahjuperara és Lasha Totadzere sem számít, igaz őket csak kölcsönadná a klub. Van érkező is a csapatnál, hiszen Radosavljevic Aleksandar kapust végleg szerződteti az ETO. Hosszabbított a klubbal Sasa Stevanovic is, a győriek első számú kapusa 2013 nyaráig írt alá.

A sérült futballisták közül Valentin Babic 100%-os állapotban van, Onisor Nicorec állapota pedig a vártnál gyorsabban javul. Szabó Ottó térd - illetve Kiss Máté combizom sérülése a felkészülés kezdetére rendbe jön. Tokody Tibor viszont januárban külföldi rehabilitációra utazik, de teljes felépülése csak a tavaszi szezon végére várható.

A szakmai stáb még védekező középpályás posztra igazolna, illetve belső védőként is használható, jelenleg kölcsönben Pápán szereplő Zoran Supic visszahívását tervezi.

A felkészülés január 7-én kezdődik, 8-án és 9-én pedig már állapotfelmérésen vesznek rész a játékosok.