NB I

Vlaszák szerint nyugodt féléve volt a ZTE-nek

A rutinos kapus szerint megfelelően tudták pótolni a sérülés miatt hiányzó embereket, és tavasszal hasonló folytatásra számít.

ZTEA Zalaegerszeg első számú kapusa, Vlaszák Géza a klub hivatalos honlapján beszélt az őszi szezon tapasztalatairól.

"Nagyon jól sikerült ez az ősz, a második helyen telelünk, ami a mai NBI-ben nagyon jónak számít. Ehhez természetesen sok minden kellett, sokan jóval az átlag felett teljesítettek. Nyugodt félévünk volt, nem voltak gondok, nehézségek, csak a futballra kellett koncentrálnunk. Elkaptunk egy jó szériát az idény közepén, amit sikerült szinte a bajnokság végéig megtartani. Zsinórban nyertük a meccseket, ami összekovácsolta a csapatot. És az sem mellékes, hogy a jó eredmények mellett szép futballt is játszottunk" – mesélte a rutinos futballista.

A hálóőr beszélt a csapat tavaszi kilátásairól is, bízik benne, hogy a sérült labdarugók visszatérnek a csapatba.

„Ha meg tudnánk ismételni az őszi szereplésünket, az nagyon jó lenne, gondolok itt a saját és a csapat teljesítményére is. Bízom benne, hogy folytatjuk a szép, látványos támadójátékot és sok gólt szerzünk. Remélem, hogy elkerülnek bennünket a sérülések, mert sajnos az ősz végére több kulcsemberünk kiesett, de a helyükre lépők megoldották a feladatot. Bízunk benne, hogy tavaszra mindenki felépül és hadra fogható lesz. Magamtól azt várom tavasszal, amit ősszel is: zsinórban jó teljesítményt, bravúrokat, valamint sérülésmentes idényt” – bizakodott a 37 esztendős játékos.