Premier League

Nani szerint a Chelsea nem jelent veszélyt a Manchesterre

Nani szerint a Manchester United egyre jobb formába lendül, és biztos benne, hogy Berbatov marad a klubnál.

Nani, a Manchester United sztárja nem tartja veszélyesnek a Chelsea-t a csapatára a bajnoki címért való versenyfutásban, derül ki az angol Dailystar cikkéből. A portugál játékos úgy véli, az Arsenal lesz a Vörös Ördögök legfőbb ellenfele. Ennek ellentmond Sir Alex Fergusonnak, a Manchester menedzserének a véleménye, aki mindig azt hangoztatja, hogy a címvédő Chelsea lehet együttesének legfőbb ellenlábasa a Premier League-ben. A tény ezzel szemben az, hogy Carlo Ancelotti csapata az utolsó hat mérkőzéséből csak egyet tudott megnyerni az angol bajnokságban, ezzel a tabella harmadik helyére csúsztak vissza az utóbbi hetekben.
A Manchester hétvégén az Arsenallal csap össze, míg jövő héten a Stamford Bridge-re látogat a Chelsea-hez, és ezek a mérkőzések nagyban befolyásolhatják a versenyfutást a bajnoki címért.

„Az Arsenal most nagyobb fenyegetést jelent számunkra, mint a Chelsea. A kékek néhány mérkőzést elvesztettek, és pár döntetlent is játszottak, amivel az önbizalmuk megcsappant. Ezzel ellentétben az Arsenal nyerő szériában van, és a táblázat élére került, ami nagy önbizalmat adhat nekik. Az Arsenal jól teszi a dolgát, folyamatosan fejlődnek, azt az utat járják, amit mi is” – nyilatkozta a portugál szélső.

A Manchester United még veretlen a bajnokságban, és Nani úgy gondolja, hogy egyre erősebbek lesznek.
„A lendületünk folyamatosan nő, Rooney és Anderson újra fantasztikus formába fognak lendülni. Amennyiben a Chelsea és az Arsenal ellen nyerünk, nagyon jó pozícióban leszünk a táblázaton” - bizakodott Nani.

A fiatal játékos kitért csapattársa, Dimitar Berbatov helyzetére is, akinek az ügynöke kijelentette, hogy a bolgár játékos Manchesterben szeretné befejezni a pályafutását. A csatár szerződése a következő szezon végén lejár, és már elkezdődtek a tárgyalások a kontraktus meghosszabbításáról.
„Biztos vagyok, hogy a Unitednél fogja befejezni a karrierjét, tudja mi a legjobb számára” – mondta Nani.