Bologna-Milan

Nesta megállítaná Di Vaiót

Az AC Milanból Thiago Silva és Mathieu Flamini is kidőlt térdsérülés miatt.

Nesta_afp

A Milan középső védője, Alessandro Nesta a bolognai Marco Di Vaiót dicsérte a két csapat hétvégi találkozója előtt. A milánói hátvéd elmondta, hogy a válogatott csatár döntő szerepet vállal abban, hogy a Bologna a pénzügyi gondok közepette is jó eredményeket tud felmutatni. Ugyanakkor Nesta figyelmeztette a csatárt, hétvégén nem lesz könnyű dolga ellene.

Di Vaio a hét közi Chievo elleni meccsen győztes gólt szerzett, amely már a kilencedik találata volt ebben a szezonban, ezzel Edinson Cavanival, Samuel Eto'oval és Antonio Di Nataleval együtt a Serie A góllövőlistájának élén áll.

"Marco egy nagyszerű barát és egy nagyszerű ember. Örülök, hogy idei teljesítményével példát mutat a világ sportközönségének. Ugyanakkor remélem, hogy vasárnap abbahagyja a góltermelést"- mondta Nesta a Milan hivatalos honlapján.
Az olasz hátvéd ugyanakkor nem számíthat Thiago Silva segítségére a hétvégén, mert a brazil játékos több hónapra kidőlt a sorból térdsérülése miatt. Szintén nem léphet pályára a Milan mezében a francia Mathieu Flamini, akinek ugyancsak a térde sérült meg.