Fulham

Gera szerint rangadó lesz a Sunderland elleni bajnoki

A Fulhamnek meg kell szereznie a három pontot, hogy feljebb jöjjön

Gera Zoltán tudja, hogy csapatának fejlődnie kell, hisz csak jobb gólkülönbsége miatt nem áll kieső helyen. Viszont bízik abban, hogy jól játszanak a Sunderland ellen hazai pályán, és feljebb lépnek a tabellán.

Gera a Fulhamweb.co.uk-nak nyilatkozva elismerte, hogy csapata nem áll jól a bajnokságban. A Fulham csak kétszer tudott nyerni a szezonban, kilenc döntetlen mellett öt győzelmük van. A tabellán tizenhetedikek, csak jobb gólkülönbségükkel előzik meg a Wigant.

Gera lő az Arsenal elleni bajnokin

Mindenképp fejlődniük kell tehát, és Gera szerint a Sunderland ellen elkezdhetik a felzárkózást. "Az Arsenal ellen jól játszottunk, helyzeteink voltak, és agresszívek voltunk. Szerencsénk azonban nem volt, és Samir Nasri két nagyon szép gólt lőtt. Azonban építhetünk erre a teljesítményre, és ha ugyanilyen jók leszünk a hétvégén, meglesz a három pont. Amit egyébként kötelező megszereznünk, főleg hazai pályán. Kemény lesz a Sunderland elleni meccs, de remélem, hogy ugyanolyan jól játszunk, mint múlt szombaton" - mondta a magyar csatár a szurkolói honlapnak.

A Fulham 11-én, szombaton fogadja a Sunderlandet a Craven Cottage-en. Utóbbi csapat eddig kifejezetten jól teljesített, hetedikek a bajnokságban. Geráék előtt nyolc pont az előnyük.