Serie A

Koman és Rudolf is a pályán ünnepelhetett

megosztom

A magyarokkal felálló Sampdoria és a Genoa is magabiztosan győzött a vasárnap délután a Serie A 15. fordulójában, a Firentina az utolsó percig kiélezett mérkőzést vívott a Cagliarival.

A Sampdoria feledtette a szerdai, PSV elleni vereséget és Európa Liga-búcsút, három góllal intézte el a sereghajtó Barit. Koman Vladimir 69 percet kapott Walter Mazzari vezetőedzőtől.

Győzött a Genoa is, 3-1-re nyertek a Lecce otthonában. Rudolf Gergely a 86. percben váltotta Luca Tonit.

A Fiorentina négy gólt lőtt a Cagliarinak, a végeredmény mégis 1-0 lett a firenzeiek javára, három góljukat ugyanis érvénytelenítették les miatt. Adrian Mutu fejesénél viszont már semmi sem menthette meg az ellenfelet, a román csatár ezzel szezonbeli elő gólját jegyezte.

Megszakadt Samir Handanovic tizenegyesölő-sorozata, az Udinese szlovén kapusa az idényben eddig mind a négy, csapata ellen megítélt büntetőt fogta, most az argentin Hernán Crespó büntetője után halászhatta ki a hálóból a labdát.

Serie A, 15. forduló:

Cesena-Bologna 0-2 (0-1)
Gólszerző: Di Vaio (31.), Britos (87.)


Fiorentina-Cagliari 1-0 (0-0)
Gólszerző: Mutu (52.)


Lecce-Genoa (Rudolf Gergely) 1-3 (1-0)
Gólszerző: Ofere (45.), illetve Toni (55.), Rafinha (76.), Rossi (94.). Rudolf Gergely a 86. percben állt be, Luca Toni helyére.


Parma-Udinese 2-1 (1-1)
Gólszerző: Crespo (24., 55., az első 11-esből), illetve Di Natale (35.)


Sampdoria (Koman Vladimir)-Bari 3-0 (1-0)
Gólszerző: Pazzini (17.), Guberti (56., 61.). Piros lap: Rossi (32., Bari). Koman Vladimir a kezdőcsapatban kapott helyet, a 69. percben váltotta Daniele Mannini.

megosztom