Búcsú

Gary Neville van der Saarral együtt búcsúzik

A Daily Mail szerint a veterán hálóőrhöz hasonlóan a jobbhátvédnek is ez az utolsó szezonja a Manchester Unitedben, visszavonulása után pedg átveszi a távozó Ole Gunnar Solksjaer helyét a tartalékcsapat élén.

Gary Neville is visszavonul 2011 tavaszán

Edwin van der Saar már többször a visszavonulás mellett döntött, de társai és Sir Alex Ferguson eddig mindig meggyőzték a folytatásról, de 2011 tavaszán végleg leteszi kesztűjét. A Manchester United már megtalálta utódját, a dán Alesundtól érkező Andres Lindegaard november végén írta alá három és fél éves szerződését.

A holland portás 2005 óta őrizte a Vörös Ördögök kapuját, vele együtt a klub másik emblematikus játékosa, Gary Neville is szögre akasztja a szezon végén a stoplist. A hátvéd 19ö1-ben került a klub ifjúsági akadémiájára, 1992 szeptemberében debütált a nagycsapatban, azóta sem hagyta el a klubot.

Ryan Giggs szintén a napokban nyilatkozott arról, hogy a szezon végén valószínűleg búcsúzik, 2011-ben a Ferguson-fiókák (David Beckham, Nicky Butt, Gary Neville, Phil Neville, Ryan Giggs, Paul Scholes) utolsó hírmondói is elköszönhetnek a klubtól, ezzel a United új korszakba léphet. Az utolsó mohikánnak, az 1986-ban érkezett Sir Alex Fergusonnak esze ágában sincs nyujgísa éveit élvezni.