Serie A

A Milan 3-0-ra verte Vass Ádámékat

A magyar középpályás ismét kezdőbe került a Bresciában

Sima győzelmet aratott az olasz bajnokságot vezető AC Milan a Brescia ellen. Már a negyedik percben vezettek, félóra után 3-0 volt az állás. Végül ez lett a végeredmény is. Vass Ádám kezdett a vendégcsapatban, a 67. percben cserélték le.

Milan játékosok ünneplik Ibrahimovicot a Brescia ellen szerzett gólja után

Rögtön a találkozó elején gólt szerzett a Milan. Ambrosini sarkazása után Ibrahimovic passzolt középre, Boateng pedig bepasszolta a betett labdát. (1-0)

A 27. percben Hetemaj adott gólpasszt Robinhónak. Apró szépséghiba, hogy előbbi a Brescia játékosa. A brazil lecsapott a katasztrofális hátrapasszra, és megszerezte csapata második gólját. (2-0)

Mindössze néhány perc múlva már három volt a különbség. Ibrahimovic cselezgetett a tizenhatoson belül, végül megtolta a labdát, és jobbal bombázott a bal felsőbe. (3-0)

Majdnem újabb gólt ajándékoztak a vendégek a Milannak. Boateng került újra helyzetbe, de Sereni ezúttal védeni tudott. A kapus a szünet előtt még Pirlo szabadrúgását is kivédte.

A második játékrészben Robinho, Gattuso és a csereként beálló Ronaldinho előtt is volt lehetőség, de egyikük sem tudott élni vele, így maradt a 3-0.

A Milan így három ponttal vezet a Lazio, kilenccel a Juventus, és tízzel az Inter előtt a bajnokságban, hogy csak a legnagyobbnak tűnő ellenfeleit említsük.

Serie A, 15. forduló:

AC Milan-Brescia 3-0 (3-0)

Gólszerzők: Boateng (4.), Robinho (28.), Ibrahimovic (31.)