Zuhanyhíradó

40 millió Gareth Bale-ért!

Gareth Bale szenzációs formában futballozik az őszi idényben, így egyáltalán nem meglepő, hogy számos nagycsapat figyelmét felkelettte. Természetesen bejelentkezett a Manchester City is, sőt, jól értesültek szerint már ajánlatot is tett, 45 millió fontot adna a Tottenham villámgyors balszélsőjéért!

Bale a Manchester City, a Real Madrid és az Inter célkeresztjében

A City egy többszereplős tranzakció keretében ütné nyélbe az üzeletet: akár Jolen Lescottot és Emmaniel Adebayort is felajánlanák a Tottenham játékosáért cserébe.

Nos, hogy vonzóbb-e a City of Manchester a White Hart Lane-nél Bale számára, hamarosan kiderül, mi mindenesetre nem fogadnánk arra nagy tétben, hogy Bale januárban elhagyja a Spusrt, főleg nem a boldog-boldogtalanra azonnal lecsapó Man. City kedvéért. A Cityn kívül egyébként felmerült már a Real Madrid, a Manchester United és az Internazionale neve is Bale-lel kapcsolatban. A United 20 millió fontos ajánlatát is elutasította korábban a klub, a Real nyáron jelentkezett be a játékosért, de Florentino Pérezt ismerve hamarosan csillagászati árat lebegtet meg a királyi gárda a szélsőért.

A 21 éves walesi májusban írta alá 2014-ig szóló szerződését, de a londoni klub minél előbb meg akarja hosszabbítani a kontraktust a csodalábú Bale-el.

A Bale-show a Inter ellen a Bajnokok Ligája csoportkörében