Barcelona

Jeffrén szerint már a múlté a Real elleni diadal

Az El Clásicón a Realnak a kegyelemdöfést megadó, Jeffrén szerint Josep Guardiola arra kérte őket, hogy felejtsék el a hétfői sikert, és már a következő mérkőzésre koncentráljanak.

Jeffren szerezte az ötödik barcelonai találatot az El Clásicón

A hétvégén a Barcelona növelheti előnyét a La Ligában, Guardiola együttese egyrészt a mámorító Madrid elleni 5-0 feletti örömmel látogat Vadócz Krisztián csapatához, a 12. helyezett Osasunához. A Real nehezebb helyzetben van, a jóval nagyobb falatnak ígérkező a Valenciát fogadja szombat este, a Denevérek a hatodikak a tabellán, és kérdés, José Mourinho sikeresen felrázta-e tanítványait a súlyos barcelonai zakó után.

Az ötödik barcelonai gól szerzője, Jeffrén szerint Guardiola már túllépett a történteken, és arra kérte a csapatot, hogy a következő előttük álló feladatra koncentráljanak.

„Megállapodtunk, hogy elfelejtjük a hétfői 5-0-át, és csak a bajnokságra koncentrálunk, folyamatosan győzni szeretnénk. Mindig a legjobb formánkat akarjuk mutatni.” – nyilatkozta hétfőn a fiatal venezuelai csatár, aki súlyos vállsérülése után tért vissza a Real ellen.