Premier League

Redknapp: Nem lehet leírni a Tottenhamet

A Tottenham Hotspur csapata nyerni tudott a Liverpool elleni rangadón, ezzel az ötödik helyre jött fel a Premier League tabelláján, hat ponttal követve az éllovas Manchester Unitedet.

Redknapp_Tottenham

A Tottenham Hotspur 2-1-re verte a Liverpool együttesét a Premier League vasárnapi játéknapján, méghozzá úgy, hogy a vendégek szerezték meg a vezetést, és hátrányból tudott fordítani Harry Redknapp csapata. A londoni csapat győzelmével feljött a tabella ötödik helyére, az együttes szakvezetője a teamtalk.com-on beszélt csapata Liverpool elleni összecsapásáról.

“Nem az a csapat vagyunk, akiket le lehet írni. Hiszünk benne, hogy hátulról is előreugorhatunk a tabellán. Sok nagy helyzetünk volt a Liverpool ellen, úgy érzem megérdemelten nyertünk. Kiváló teljesítményt nyújtottunk, így tudtunk fordítani 0-1-ről”-mondta a szakember.

Nem tűnt ugyanakkor egyszerűnek az eredmény megfordítása, mivel a csereként beállt Jermain Defoe kihagyta a Tottenhamnek megítélt büntetőt.

„Amikor kihagytuk a büntetőt, őszintén azt gondoltam, hogy ez nem a mi napunk. De tovább tudtunk lépni"-mesélte Redknapp a mérkőzést követően.

A menedzser beszélt Rafael van der Vaart sérüléséről is.

Nem néz ki jól”-mondta a Redknapp a holland középpályás bokasérüléséről. „ A nyári felkészülés alatt is összegyűjtött kisebb sérüléseket. Ő egy fantasztikus futballista, aki fontos számunkra, szükségünk van rá.”