Ferrari

Montezemolo: már 2011-re készülünk!

A Ferrari elnöke elismerte, hogy még nem tette túl magát az Abu-Dzabiban történteken, de már a előretekint, és a jövő évi világbajnokságra koncentrál.

Montezemolo már 2011-re tekint előre

Még nem gyógyult be a seb az elveszített egyéni világbajnokság uán, de Luca di Montezemolo Ferrari-vezér legfőbb célja most az, hogy minél versenyképesebb autóval vágjanak neki a 2011-es szezonnak.

"Ami történt, megtörtént, de most már előre kell néznünk. Az elmúlt évek során rengeteg győzelmet ünnepelhettünk, és igen, néhányszor veszítettünk. Én vagyok az egyetlen, aki még nem tette túl magát a csalódáson, de már a jövő évi sikereket készítjük elő." - nyilatkozta Montezemolo az olasz Gazettának.

"Az utolsó pillanatban ban vesztettük el a világbajnoki címet, de ez megtörtént már Clay Regazzonival, Michael Schumacherrel és Felipe Massával is. Ami a legfontosabb: Fernando a végsőkig harcolt, és jövőre újra ott leszünk!"

"A középpontban most a jövő évi versenyautó fejlesztése áll. - folytatta Montezemolo. Kemény munka vár ránk, a történtek után még inkább."