Tiki-Taka

Továbbra is veretlenek!

A Barcelona 3-1 arányban győzte le a Zaragoza csapatát a Priméra División 12. fordulójában,így továbbra is veretlenül vezetik a tabellát az Atletico Madrid előtt. A hazaiak góljait Alex Song és Messi szerezte,a vendégek részéről Montanes talált be.

 

 


Bővebben...

Címkék:

Victor Valdés-nek megszületett második gyermeke.

Leo Messi után Victor Valdés gyermekének örülhetnek a Barcelona háza táján.

 

 

"A feleségem, Yolanda és én nagyon boldogok vagyunk,mert megszületett második fiunk,Kai Valdes Cardona"- ezt Victor Valdés tett közzé facebook oldalán.

 

Ebben az időszakban egyébként "babaeső" várható a Barcelonánál,hiszen Messi és Valdés után Fabregas,Pedro és Piqué is apai örömök elé néz.

Alexis sérülése súlyosabb !!

Alexis Sanchez számára valószínűleg véget ért a 2012-es esztendő. A Chile - Szerbia (1-3) barátságos válogatott meccsen ugyanis megsérült.A Barcelona orvosai szerint a jobb bokájában az oldalsó szalag olyan mértékben sérült meg ,hogy legalább 4 hetet kell kihagynia.

 

Alexis eddig sem volt könnyű helyzetben a klubnál,hiszen gyengébb formájának köszönhetően a jól szereplő David Villa és Cristian Tello játszott a helyén,a chilei rendre a kispadon kapott helyet az utóbbi időben.

 

 

Címkék:

Újabb sérült !

Már- már rendszeres az,hogy a válogatott mérkőzések után valaki(k) sérülten jön(nek) vissza a Barcelonához. Ezúttal a chilei Alexis Sanchez szenvedett sérülést.

 

 


Bővebben...

Címkék:

Xavi új szerződést kap !

Hétfő délelőtt kezdte meg a tárgyalásokat a Barcelona vezetősége Xavi szerződésének meghosszabbításáról. A klub olyan szerződést adna a játékosnak ami pályafutása végéig a katalánokhoz láncolná a karmestert.

 

 


Bővebben...

Címkék:

Mallorca - Szigeti Veszedelem? Vasárnap megtudjuk.

Vasárnap este Mallorca - Barcelona összecsapást rendeznek a Priméra Divisíón 11. fordulójában.A szerdai vereséget el kell felejteni, a holnapi meccsre kell koncentrálni és mindent megtenni annak érdekében,hogy megmaradjon a 8 pontos különbség a Real Madrid előtt.

 

 


Bővebben...

Galsgowban maradt a 3 pont.

A Celtic hazai pályán 2-1 arányban legyőzte a Barcelonát a Bajnokok Ligája 4. játéknapján. Ez azt jelenti,hogy még matematikai esély van arra,hogy a katalánok kiessenek a csoportkörből,ám ez valljuk be elég valószínűtlen. Tito Villanova vezetőedző elmondta,hogy nem tartja hibásnak játékosait a vereség miatt.

 

 


Bővebben...

Címkék:

Tét a biztos továbbjutás. Celtic - Barcelona ma este a BL -ben!

A 2 héttel ezelőtti mérkőzés visszavágója következik a Bajnokok Ligája G- csoportjában,azaz a Celtic Glasgow - Barcelona összecsapás. Az odavágón 2-1-es győzelmet arattak  gránátvörös-kék kedvenceink. A vezetést ugyan Szamarasz góljával (vagy Mascherano öngóljával) a skótok szerezték meg, azonban Iniesta és Jordi Alba 94. percben szerzett góljával sikerült feltörni az addigra már teljesen védekező játékot mutató Celtic védelmét.

 

 


Bővebben...

Címkék:

Abidal: számomra nem a visszatérés a legfontosabb

Az elmúlt 2 évben Eric Abidal májában egy rosszindulatú daganatot találtak az orvosok,megműtötték,visszatért,ám nem sokkal később májátültetésre volt szükség. Örömmel vehetjük,hogy Abi elkezdte a labdás edzéseket és nemsokára akár újra feltűnik a pálya bal oldalán.

 

 


Bővebben...

Címkék:

Piqué egészséges !!!

Gerrard Piqué , a Barcelona középső védője másfél hónapos kihagyás után megkapta az orvosi engedélyt a játékra,így már akár ott is lehet szerdán a Celtic elleni BL meccsen. A mai napon már tejes értékű edzésmunkát végzett.

 

A mai ( hétfői) edzés videón:

 

 

Címkék: