Hatharom / Blog / Bejegyzések
2017-01-28 AO Döntő.
WTA - EGYÉNI:Australian Open (Ausztrália), kemény 09:40Williams V. - Williams S. Williams testvérek eddig egymással 17-szer találkoztak, 8x GS torna...

 

WTA - EGYÉNI: Australian Open (Ausztrália), kemény

09:40 Williams V. - Williams S.


Williams testvérek eddig egymással 17-szer találkoztak, 8x GS torna elödőntőben. Legútóbb 2015-ben találkoztak kemény pályán ott három szettben tudott nyerni Serena.
Nem tudom hogy jó meccset láthatunk-e vagy sem, de ez most nem is érdekel igazából engem, hisz ne legyen úgy, de a mai napot a holnapi napi férfi döntő biztosan kárpótolni fogja, Serena látszott hogy jó formában van hisz nagyon könnyen megnyerte a negyedét amiben Konta is volt ami jelzés értékü lehet még a formájára utalva hogy szettveszteség nélkül jutott el ide a dönbtőbe.
Venus igazából egy jó tornát játszott olyan "nehéz" ( kiemelt ) ellenféllel nemm is találkozott, a legutobbi meccse CoCo ellen sokat kivehetett belőle igy mindenféleképpen fittség szempontjából Serena-t látom előnyben, meg minden szempontból igazából játékilag fejben stb..
Serenának összesen még 1 GS kell hogy megdöntse Steffi rekordját lehet emiatt kicsit ideges lesz és lassan fog kezdeni, értéket nem látom a jelenlegi 1.22 szorzójában viszont kiemelten figyelni fogom a meccset hátha ahogy irtam kicsit lassan fogja kezdeni a meccset és elbukja az első szetett és kinálnak rá megfelelő szorzót akkor mindenféleképpen beszállok, addig nem, ezt ajánlom mindenkinek nézze a meccset s ha fentebb megy rá az odds akkor tegye Serenát.