Hatharom / Blog / Bejegyzések
Felkészülési meccsek (FK Javor, Napredak, FK Rad, Radnik, Partizan, Crvena Zvezda, Čukarički) és hírek
Az ivanjicai FK Javor szerdán a Radnikkal játszott barátságos mérkőzést. A Javor 1:0-ra győzött, a gólt M'futila lőtte a 23. percben. A...

Az ivanjicai FK Javor szerdán a Radnikkal játszott barátságos mérkőzést. A Javor 1:0-ra győzött, a gólt M'futila lőtte a 23. percben. 

A Radnik ugyanezen a napon egy másik meccset is lejátszott, itt a 2. ligás OFK Beograd volt az ellenfél. A surdulicai csapat 5:3 arányban nyert, a góljaikat Gazivoda (2x), Žakula és Zlatanović (2x) szerezték.

Radnik - OFK Beograd

(kép: Facebook/FK Radnik Surdulica - Zvanična prezentacija)

A Napredak a bolgár 2. ligás Lokomotiv Gorna ellen játszott és simán nyert 4:0-ra. Gólszerzők: Miladinović (20.), Vidaković (28.), Vulić (58.), Vukanović (70.).

A FK Rad a lengyel Arka Gdyniával mérkőzött. A belgrádiak kikaptak 3:1-re, gólszerzők: Veselinović (60. - 11-es), ill. Zlozien (26.), Markus (35. - 11-es), Tritko (67.).

Rad - Gdynia

(kép: fkrad.rs)

 

A csütörtök már tartogatott néhány érdekesebb mérkőzést is. Először a Crvena Zvezda csapott össze a román 2. ligás Olimpija Satu Mare csapatával. A belgrádiak 1:0-ás győzelmet arattak, a gólt a frissen igazolt Boakye lőtte a 15. percben.

A pillanat, amikor Richmond Boakye ellövi a labdát 

Boakye gól

(kép: Facebook/FK Crvena zvezda)

 

A Partizan két meccset is játszott. Délelőtt a német 4. ligás OFC Kickers 1901 csapatával találkozott és legnagyobb meglepetésre kikapott 2:1-re. A németek második gólját szeretném külön kiemelni; hoztam is róla egy videót, ez egész egyszerűen kimeríti az "ordas potyagól" fogalmát.

Gólszerzők: Đilas (88.), ill. Neofytos (44. - 11-es), Hodja (85.)

A másik meccset a lengyel Korona Kielce ellen játszották, itt már egészen más képet mutatott a játék (talán azért is, mert másik kapussal játszottak...). 2:0-ra győztek, az első gólt Đurđević szerezte a 12. percben, a másikat Mihajlović két perccel később.

A képen Uroš Đurđević, az első gól szerzője, a fotós pont a gól előtti pillanatban kapta le

Uroš Đurđević

(kép: partizan.rs)

 

A Čukarički a litván Atlantas ellen játszott, a mérkőzést megnyerték 4:2-re. Gólszerzők: Zorić (23., 33.), Matić (54.), Jevtić (63.), ill. Kazlauskas (13.), Raziunas (78.).

A Javor újabb meccset játszott csütörtökön, most a 3. ligás Polet ellen. Sima, 3:0-ás győzelmet arattak, a gólokat Sojaković, Obadović és Dišić szerezték.

A Radnički Niš az orosz Habarovszk csapatával játszott barátságos mérkőzést. A szerb csapat 1:0-ra győzött, a gólt Ljubisavljević lőtte a 82. percben.

Radnički Niš - Habarovszk

(kép: fkradnickinis.rs)

 

Átigazolási és egyéb hírek: a Vojvodina a pocsék időjárás miatt félbeszakította a budvai edzőtáborozását és visszatértek Újvidékre. Csütörtök reggel indultak el, 12 órás út után, este 7-re érkeztek haza. A felkészülést a továbbiakban a saját sporttelepükön folytatják.

A Novi Pazar közben elutazott a montenegrói Ulcinjba és szorgalmasan edzenek. Pénteken lesz is egy barátságos meccsük a helyi, 3. ligás Ribnica Podgorica ellen 14 órai kezdettel.

Meló van:

 

 

Posted by Fk Novi Pazar - Zvanična stranica on Thursday, February 2, 2017

 

Tőlük távozott Milan Svojić a görög 2. ligás AEL Kallonihoz.

Az OFK Bačkához négy új játékos érkezett: Uroš Stepanović (23 éves, középpályás, ex-Kolubara), Marko Vidović 28 éves, balhátvéd, ex-Sinđelic Belgrád), Nemanja Nikolić (26 éves, csatár, ex-Brodarac) és Milan Stavrić (29 éves, csatár, ex-Dinamo Vranje).

A Radnik csapata pedig két új játékossal gazdagodott: aláírt hozzájuk a 30 éves balhátvéd Nemanja Arsenijević (ex-AE Sparti, GRE) és Nemanja Anđelković (ex-FK Zlatibor). (A bal oldali képen Arsenijević, jobbra Anđelković.)

 

IZ "SPARTE" U SURDULICU Redove seniorskog tima Radnika od juče je pojačao i doskorašnji napadač grčkog prvoligaša...

Posted by FK Radnik Surdulica - Zvanična prezentacija on Thursday, February 2, 2017