Hatharom / Blog / Bejegyzések
Fotóriport a stadionavatóról
Nem gondoltam meg magam, nem szkenneltem, de így is sikerült bejutnom a stadionavató meccsre.Meg is fájdult a szívem rendesen. Minden ellenérzésem...

Nem gondoltam meg magam, nem szkenneltem, de így is sikerült bejutnom a stadionavató meccsre. Meg is fájdult a szívem rendesen. Minden ellenérzésem ellenére, felesleges lenne tagadnom, hogy gyönyörű szép stadionunk van,félelmetes akusztikával. Bízzunk benne, hogy rendeződnek a dolgaink és hamarosan minden fradista átélheti azt, amit most képek formájában próbálok eléjük tárni.

 

Ez annyira nem szép, de ez a látvány fogadja a Nagyvárad tér felől érkező szurkolókat

Az első pirospont: biciklitároló, desszertnek Orangeways-re váró ázsiai turisták

Van, ami örök

Az első meccs előtti gathering. A sas néhány percre Budapest legtöbbet fényképezett szobra lehetett

Na hol?

Ágiék sem tétlenkedtek a felújítás alatt, pofás hely lett a presszóból. Against modern kocsmák!

Sokunk zarándokhelye, a népligeti siratófal szerencsére épségben megúszta az építkezést

Ahogy a faházak kínálata és árszínvonala sem változott

Az első kukk

Egy ilyen adag mindenkinek járt a belépőhöz, ökörsült krumplipürével és csalival. Elég szar kép, de amúgy finom volt. És akinek volt türelme, többször is beállhatott a sorba.

Remek a kilátás a kapu mögötti szektorokból is, csak az üres B-közép mutat szarul.

A piszoárban lehet focizni a kardoddal, ha unatkozol.

Ez már Európa.

Tudtam, hogy nem sikerül normálisan lefényképezni az ártáblát (a középső monitoron élőben adják a meccset, még egy piros pont). A lényeg, hogy a sör 490, a minőségét kártya híján nem volt módom letesztelni.

Ökörsütés a kerengőben. Adta.

Egy pillanatra se feledd, hol vagy!

A régi, szemcsés eredménykijelzőnek is megvolt a hangulata, de ez azért valamivel szemléletesebb. A bal sarokban a csík a hangerőt jelzi, az mondjuk vicces, hogy már ezen a meccsen kiakadt. Mi lesz, ha visszatér a Tábor?

A második félidőre átosontunk az oldallelátóra, így még jobb szögből láthattam újra minden idők legnagyobb labdarúgóját, Lipcsei Pétert.

Aki mire lefényképeztem volna, hátat fordított. 

Aztán véget is ért az este.

 

Felesleges lenne most foglalkozni a klub körül zajló dolgokkal, csodálatos stadionja van a Ferencvárosnak. Jártam már 1-2 európai arénában, és bár nem vagyok műértő, bizton állítom, ez a legszebbek és legjobbak közül való. Tágas terek, optimális lelátói dőlésszög, igényes kialakítás, kiváló akusztika. Tiszta szívemből kívánom minden fradistának, hogy minél hamarabb, mindenféle ellenérzés nélkül legyen lehetősége megtapasztalni az új stadion nyújtotta élményt. Jó volt újra a Népligetben, köszönet az építőknek, a szervezőknek, tisztelet az öregfiúknak, a legendáknak. Ennyi mára, ez a nap erről szólt.