Sportos gondolatok és fogadások

Reload


Egy hosszú "kényszer szünet" után március 25-én kezdtem újra bele a sportfogadásba. Azóta kb 180 fogadáson vagyok túl.


Továbbra is javarészt nemzetközi angol és német nyelvű fórumok tippmestereinek és a hatharom.com tippmestereinek a tippjeit teszem. 2 hét után egy pár sportágban képbe kerültem egy kicsit és elkezdtem saját tippeket is játszani, eddig sikerrel, de ezzel óvatos leszek, mert legutóbb nem ment olyan fényesen. :-)


Viszont ami nagyon jól megy továbbra is, az az információk értekesítése. Sokszor van olyan, hogy olvasok valahol egy tök jó elemzést, csak a tippster nem a megfelelő következtetést vonja le. Vagy éppen nem a legjobb fogadási lehetőséget válassza a megadott infókhoz. Nekem az erősségem a szituációk gyors átlátása és a megfelelő következtetés levonása. Tehát ha olvasok egy informatív elemzést, attól még, hogy én nem vagyok tisztában az adott ligával, még képes vagyok csupán a tények alapján egy jó objektív döntést hozni. Ezeket a szituációkat kifejezettem szeretem, mert így úgymond én is teszek hozzá valami kreatívot a fogadáshoz. 


Áprilisban eddig kb 180db fogadást tettem meg, egészen pontosan $15,555 értékben. $16,495 nyertem,  ergo $940 a profit eddig áprilisban, ami olyan 6% körüli ROI-t jelent. Ez így menne tovább 1-2 éven keresztül maximálisan elégedett lennék. :-)


A fogadási naplómban igyekszem megadni a tippjeim a közeljövőben is. Persze nem minden kerül fel, de azért a tippek egy jelentős része. Kövessétek a topikom és kommentáljatok, like-oljátok bátran! :-)
 

Címkék: