Hatharom / Blog / Bejegyzések
Neymar: Cristiano egy zseni, egy példakép!
Neymar jelenleg az Olimpián próbálja bizonyítani tehetségét, ahol a Mexikóiakkal fog megküzdeni az aranyért. Ami mellesleg a brazilok...

 

Neymar jelenleg az Olimpián próbálja bizonyítani tehetségét, ahol a Mexikóiakkal fog megküzdeni az aranyért. Ami mellesleg a brazilok első aranya lenne futballban az Olimpia történetében.
Sajtó előtt őszintén beszélt a történelemről és egy kicsit Ronaldóról is…


„Crisitano egy példakép, azóta figyelem őt amióta elkezdtem focizni. Egy igazi zseni, a világ egyik legjobbja Messivel együtt. Inspiráló a személyisége mindenkinek, aki szereti a focit.”

Szombati Mexikó elleni döntőről így nyilatkozott:

„Megnyerni az aranyat nem mindennapi dolog. Ha nem az lenne, akkor Brazíliának lenne már 20 aranya. Közel vagyunk egy olyan dologhoz, amit számos nagyszerű focisták nem tudtak elérni.Azért vagyunk itt, hogy képviseljük őket és az összes brazil polgárt, akik álmodnak a medálról. Van 90 percünk, hogy történelmet írjunk és mindannyian tisztába vagyunk ennek a fontosságával és tudjuk mi forog kockán.”

„Soha nem játszottam még a Wembleyben, ami a történelem egy része. Sajnos a világ valaha volt legjobb focistája, Pelé, soha nem játszhatott itt és mi fogjuk őt képviselni. Az ezüst nem okoz nekünk frusztrációt, inkább szomorúságot. A döntőben vagyunk és nem az ezüstöt, hanem az aranyat akarjuk. Csak egy csapat nyerheti meg az aranyérmet.”