Hatharom / Blog / Bejegyzések
Joselu: Lelkes vagyok a Bundesliga miatt.
A Marca interjút készített a Hoffenheim legújabb játékosával, Joseluval, aki tavaly még a Castilla és a spanyol harmadosztály...

 

A Marca interjút készített a Hoffenheim legújabb játékosával, Joseluval, aki tavaly még a Castilla és a spanyol harmadosztály gólkirálya volt. A spanyol 6 millió euróért váltott klubbot. 

Hogy mennek a dolgok Németországban?

Az első néhány nap nagyon intenzív volt és egy kicsit fárasztó volt a sok változás. Szerencsére a barátnőm itt él. Az összes időmet edzéssel és új lakás keresésével töltöm, hogy kiköltözhessek a szállodából.

Meg kell birkóznod mind azzal a radikális változással, ami hatással van a karrieredre?
Igen, mert ez egy jó változás és lelkes vagyok az új kihívás miatt. Az első pár nap bonyolult volt, mert minden új, de jól vettem az akadályt és nincs semmi problémám. Boldognak lenni egy jó döntés miatt, amit meghoztál, erőt ad. Ide jönni egy jó döntés volt. Játszani a világ egyik legjobb bajnokságában, ez volt az álmom és remélem, ebből nem adok lejjebb.

Miért hagytad el a Real Madridot?
Hoffenheim tett egy nagyon jó ajánlatot értem, ez megmutatja a bizalmukat felém és nagyon jó benyomást kelt. Ez volt az alkalom, hogy előrébb lépjek a karrieremben, nem hagyhattam ki. De nem mondtam búcsút a Real Madridnak. Szeretnék majd visszamenni, de ezt lépésről lépésre kell tennem. Addig is új kaland vár rám és mindent megteszek majd a Hoffenheimért.