Hatharom / Blog / Bejegyzések
Karácsony után sincs megállás
A Boxing Day-en megrendezett forduló után sem pihenhetnek a focisták. A mai napon újra pályára lépnek a csapatok Angliában. A QPR elleni siker...

A Boxing Day-en megrendezett forduló után sem pihenhetnek a focisták. A mai napon újra pályára lépnek a csapatok Angliában.

 

A QPR elleni siker után az Arsenal a West Ham otthonába látogat. Sok a sérült a vendégeknél. Özil, Arteta, Wilshere, Ramsey, Giroud, Oxlade-Chamberlain és Sanongo is kihagyja a mai mérkőzést. Giroud a QPR ellen összeszedett kiállítása miatt kénytelen kihagyja a következő 3 fordulót. Nagyon valószínű, hogy Welbeck vezeti a támadásokat a francia hiánya miatt. Tomas Rosicky ismét szóhoz juthat kezdőként.

A West Ham-nál két sérült van, Jenkinson és Tomkins. Az ágyúsok ellen javíthat a csapat a Boxing Day-n elszenvedett vereség után a Chelsea-től. A keret a két játékoson kívül teljes, így a Kalapácsosok edzője kedvére variálhat.

Az egymás elleni mérleg alapján az Arsenal az esélyesebb.

Tipp: West Ham – Arsenal – Mérkőzés győztese: Arsenal

A Championshipben a 7. Norwich a 17. Reading otthonába látogat. A hazaiknál hárman sérültek. Két kulcsjátékos, Akpan, Karacan, illetve Mackie kénytelen kihagyni a találkozót, ezzel szemben a vendég kispad teljes, egyetlen sérült sincs.

A Norwich az elmúlt 4 meccséből 3-at nyer és 1 döntetlennel áll a 7. helyen, míg a hazaiak nyeretlenek, 2 vereség és 2 döntetlen lett az elmúlt 4 forduló termése számukra.

Tipp: Reading – Norwich – Mérkőzés győztese: Norwich