Hatharom / Blog / Bejegyzések
Bővült a sérültek listája
A ma hajnalban büntetőpárbajban elvesztett mérkőzés újabb „áldozatot” követelt. A Pingvinek ma hajnalban Floridában...

A ma hajnalban büntetőpárbajban elvesztett mérkőzés újabb „áldozatot” követelt. 

A Pingvinek ma hajnalban Floridában vendégeskedtek és maradtak alul szétlövésben (4:3) a hazaiakkal szemben. Blake Comeau a harmadik harmadban kényszerült sérülés miatt elhagyni a pályát, így nagy valószínűséggel kihagyja a Lightning elleni találkozót.  Összesen így már 12-re nőtt azon játékosok száma, akik sérülés vagy betegség miatt vannak kényszerpihenőn. Pittsburgh mérlege 5-0-3 az elmúlt nyolc meccsen.

A Tampa Bay újra hazai pályán játszhat a szombati New York Islanders ellen elszenvedett idegenbeli 3:1-es vereség után. A kapus Ben Bishop, aki kihagyta az elmúlt három mérkőzést sérülés miatt, azt nyilatkozta, hogy már jobban érzi magát, és a hétfői edzésen mindent megtesz azért, hogy az edzői stábot meggyőzze arról, hogy játékra alkalmas. Jon Cooper edző, viszont még nem számít az első számú kapusának visszatérésére, mivel még nem épült fel 100%-osan a sérüléséből. Nagyon úgy néz ki, hogy Andrei Vasilevskiy fog kezdeni, aki 45 védést mutatott be az Islanders ellen.

A sok sérült ellenére, a ma hajnalban mutatott forma alapján ismét a Pingvinekre szavazok. Mérkőzés győztese: Pittsburgh Penguins