Hatharom / Blog / Bejegyzések
NFL 8. hét, Monday Night Football
Washington Redskins at Dallas Cowboys Időpont: 2014.10.28. 01:30 Tipp: Team Total Dallas Over 29,5 Scope: Teljes játékidős fogadás Iroda:Pinaccle Odds: 1,847Eddig éri...

Washington Redskins at Dallas Cowboys

Időpont: 2014.10.28. 01:30
Tipp: Team Total Dallas Over 29,5
Scope: Teljes játékidős fogadás
Iroda: Pinaccle
Odds: 1,847 Eddig éri meg: 1,77
Tét: 5/10

UPDATE: A WAS védelme egy dolgot talált ki erre a meccsre, méghozzá azt, hogy a 3rd down-oknál mindenáron brutális nyomás alá helyezik Romo-t. Ez pedig kiválóan bevált nekik egész idő alatt, legalább 4-5 punt-ot harcoltak ki vele, ezenkívül Romo is egy ilyen down után sérült meg, és már Weeden irányítása alatt egy nagyon fontos red zone stand-et is produkáltak 3. és gól szituációnál. Érthetetlen számomra, hogy erre egész meccs alatt nem lépett semmit a Dallas támadókoordinátori csapata... Ezen ment el számukra a meccs, és ezzel együtt sajnos a tipp is...

Eredmény: 20 - 17 h.u.
 

A Cowboys a 6 meccs óta tartó győzelmi sorozata alatt csak 2 alkalommal maradt 30 pont alatt, mégpedig a TEN és a HOU ellen, amely csapatokról biztonsággal ki lehet jelenteni, hogy védekezésben jobbak, mint a Redskins. A WAS védelmével elsősorban nem is az a gond, hogy sok yard-ot nyelnek be, mert a számok alapján egészen jól mutat az egység. Azt viszont már mindenképp ki kell emelni, hogy ennek ellenére nagyon sok pontot kapnak, szám szerint 26,1-et átlagban, amivel stabilan a 10 legrosszabb csapat között vannak. A legutóbbi 2 idegenbeli meccsükön a PHI ellen 37, az ARI ellen pedig 30 pontot kaptak.
Ezenkívül a múlt héten egész szezonra elvesztették az egyik vezért Brian Orakpo személyében, aki mind az irányító siettetésében, mind pedig a futás -és passzvédekezésben kulcsfigurája volt a csapatnak. Őt nagyon nehéz lesz pótolni, és a hiánya nagy előnyt jelent DeMarco Murray-nek valamint a rövid route-okon dolgozó elkapóknak is.

A múlt héten érdekes volt megfigyelni, hogy a Giants nagyon sokszor egy az egy ellen védekezett Dez Bryant ellen, amit ő köszönt is szépen és 9 elkapásból 151 yardot termelt. A WAS sacondary gyengébb erőkből áll, mint a Giants-é, így valószínűleg nagyon sokszor 2 védőt állítanak majd Bryant-re, ami mondanom sem kell, hogy mennyire kinyitja a pályát a többi elkapó és Murray előtt.

Mindezeket figyelembe véve, ma is nagy meccset várok a Dallas támadóegységétől, és véleményem szerint a mostani formájukban, hazai pályán, a pontok termelése nem okozhat gondot, egy papíron egész jó, ám a valóságban nagyon is gyenge defense ellen.

Sok sikert Mindenkinek!