Milan

A PSG 40 milliót adna Ibráért !

 Pár nappal ezelőtt még Galliani a 10-es dresszt is megígérte a svéd       csatárnak, pont amikor a franciák megszerezték Lavezzit. Mindenki megnyugodott, és akkor két-három napra rá kapunk egy negyven millió eurós ajánlatot, ami több mint elgondolkodtató. Ibrahimovic már 31 lesz októberben, kizártnak tartom, hogy termeljen 20- 30 gól körül a következő szezonokban Olaszországban. Valamint ebből a pénzből lehetne egy középső, vagy szélső védőt vásárolni, plusz egy csatár is beleférhetne egy kis kipótolással. Egy szó-mint száz, minden Berlusconi elnök úron múlik.

Címkék:

Breaking News: Seedorf távozhat - Ibra úgy tűnik, hogy marad. Silvát tovább ostromolják !

  Adriano Galliani egy mai nyilatkozatában két fontos dolgot      is elmondott. Az első egy csapaton belüli kérdést   boncolgat: " Nem beszéltem Seedorffal, de Ibrahimovicé lesz a 10-es mez." Minden valószínűséggel, így Seedorf nem fog a csapatnál maradni, és sok-sok sikerekben gazdag év után távozik a piros-feketéktől.

 A kopasz alelnök ezután így folytatta: " A PSG (aki éppen ma igazolta le Lavezzit 27 millió euróért a Napolitól..- a szerk.) érdeklődött Thiago Silva után, de a brazil szereti a Milant, mint ahogyan mi is szeretjük Őt! "  Ez örömteli is lehetne a számunkra, Milan szurkolóknak, de mivel már megéltünk egy-két ilyen esetet, hogy arról nyilatkozunk, hogy a játékosunk védve van,érinthetetlen, ( Kaká, Shevchenko) aztán mégis az eladás sorsára jut.

 

 

 

 

forrás. :http://www.facebook.com/Antonio.Noce.Official

Címkék:

Nyisd ki a szemed, és nézzél szét !

 

A csapat háza táján égető kérdés a védelem rendbetétele, ezzel is van tele a sajtó Milánó szebbik felén. Viszont, én most egy másik fontos kérdést boncolgatok. Ki tudná az utolsó kiváló szezonját teljesítő Ibrahimovic-ot, a már-már Torghelle helyzetkihasználására emlékeztető Robinho-t,vagy a folyton sérült Prince-t helyettesíteni? És akkor a veterán Pippo pótlásáról még szó sem esett. A hajtás után támadó nézőben járunk.

 


 

Kezdjük talán házon belül a keresgélést. A legnagyobb ajándék az lenne, ha Patofélbehagyná azt a tevékenységet, hogy miként elégítsük ki az elnök úr lányát nap-mint nap, és így talán többet vehetne részt az edzéseken is. Rengeteg gól és tehetség van még benne, és szélvészgyorsasága nem kophatott meg, a labdával meg úgy bánik, mint brazil ősapái, és emellett a címlapokon is jól mutat a kezével formált szív, amit a  góljainak az ünneplésekor formál az ujjaival. Szóval kérem kedves Barbara, hogy egy kicsit álljanak most le a baba projekttel, mert a szívemnek már nagyon hiányzik egy igazán jó Kacsa szezon.

 

Második jelöltem a támadószekció megerősítésére szintén brazil, és göndör hajzatot visel. Paulo Henrique "Ganso" után már a tavalyi évben is csorgattuk a nyálunkat. A fiatal játékos ideális lehetne a Milan brazil különítményének bővítésére, mert minden kritériumnak megfelel. Üveglábú, pazar labdákkal hozza játékba a társakat, villámléptű, trükkmester, és a zenével sem áll hadilábon. Nekem megérne egy 20 milkát, mert vele megoldódhatna jó tíz évre a Trequartista szerepkör.

Elnéznénk ezt Milan mezben is...Harmadik favorit a posztra, a Franciaországban született argentin, Gonzáló Higuain. A Real Madrid futballistája sérülése óta nem az első számú csatár a Bernabeuban, José Mourinho inkább Benzemát rakja a kezdő csapatba. 24 évesen ideális lehetne, mert Cassano-Ganso(?)-Montolivo hármas ki tudná szolgálni elég nagy hatékonysággal a szezonok nagy részében húsz gól fölött termelő csatárt. Ha ez még nem lenne elég indok a szerződtetésére-kölcsönvételére, akkor elég megemlíteni a két klub közötti kiváló viszonyt. Nem elképzelhetetlen egy utolsó pillanatos transzfer.

 

A negyedik, egyben végső sansz a csatársor megerősítésére, a Man.City arab sejkjének a pénztárcáján keresztül vezethet az út. Edin Dzeko-Mario MilanfanBalotelli-Carlos Tévez trióból jöhet a végső, elkeseredett megváltás. Ezt az üzletet viszont a piros-fekete fanok nem jó szájízzel olvasnák, mivel az angol gigaklub biztos, hogy belevonná az üzletbe a Silva-Ibra kettős valamelyik szereplőjét.

Szóval így állunk ma, folytathatjuk az ábrándozást, de majd valamikor ki is kell húzni a biliből azt a bizonyos kezet, és felébredni, mert benne van a pakliban, hogy ezek közül egyik sem lesz. Persze, az ellenkezője is megtörténhet. Minden egy emberen múlik, és az Silvio Berlusconi. Kérünk, Urunk, dobbanjon még az a Milan-szív !

Címkék: