Dzsörzi naplója

Hétvégi gondolatok + statisztika

Hát, hölgyeim és uraim... gondoltam, írok egy bejegyzést erről a csodás hétvégéről, ami még véget sem ért, de már most rossz! Vagy mégsem? 


Nos, reggel és este is azért csak-csak belefért egy kis sportfogadás a napirendembe, aminek köszönhetően újabb szelvények is érkeztek az addigiak mellé. Mit is mondjak? Vasárnap asszem át kell majd tekintenem a fogadási történetemet, mert bajok vannak. 

 

Szerintem elsősorban ott csesztem el, hogy túl sok, vagy inkább túl magas gyűjtő fogadásokat kötöttem. A 4-es kötésekkel egyszerűen ZÉRÓ nyereséget hoztam össze! Tudom, hogy alapvetően nem rossz az ilyen fogadás típus sem, és ennél nagyobbakat is meg lehet nyerni, de nekem még nem megy. A másik gondom, hogy ha jól számolom, 2-3000 Ft-om ment el bakikra. Olyasmikre gondolok, hogy bent maradt egy olyan meccs az egyik 3-asban, amit nem akartam megjátszani bizonytalan jóslat miatt (búcsú 4500 nyereménytől), vagy hogy élő fogadáson infó nélkül lutri fogadásokat kötöttem. Az odds-ok 2.00 alatti menüt is hanyagolnom kéne, mert háttérinfó, és tippek nélkül csak az alacsony, "tuti" oddsokra utazni hiba, vagy számomra annak látszik. Ilyet a jövőben többet nem szeretnék tenni. Rossz látni, hogy jó tippek alapján összeállított szelvények azért mentek el, mert valamit még bepakoltam különösebb indok nélkül. A másik problémás rész, legalábbis eddig, a magyar meccsek. Ezeket sem szabadna csak max 2-3-as kötésekben tolnom, mert eddig valamin mindig elcsúsztam velük.

 

Cseppet sem idegörlő, de bosszantó tény, hogy a feltett léből akár 24 000 Ft-nyi összeg is vissza jöhetett volna, de a fenti hibák miatt pillanatnyilag csupán 8800 nyereségre számíthatok, amivel asszem ~3000 Ft-tal leszek előbbre péntek reggelhez képest. Persze siker esetén úgy sejtem,  ezt is meg kell becsülnöm, hiszen legalább nyertem, de ennyi fogadásból, és tétből jó lenne többet kihozni. Továbbra is úgy érzem, hármat lépek előre, kettőt hátra. Ha most elém tenné valaki a statisztikáim, akkor egyébként egész jó eltalálási arányokat látnék. Az infók jók, a meghozott döntések külön-külön szintén jók lennének, a hasznosításukkal vannak gondjaim.

 

Az egyik legnagyobb kérdés bennem a hétvégi fogadásaimmal kapcsolatban, hogy vajon mennyivel lettem volna sikeresebb, és mennyi nyereséget jelentett volna, ha egyáltalán nem kötök gyűjtő fogadásokat, hanem mindent egyszeri fogadásként teszek meg. A másik kérdés, hogy pl. jövő héten ki tudom e küszöbölni a hibáimat? Jó lenne!

 

Ma este a Sevilla v Barcelona meccsen hajrá Barcelona, mert 3 még játékban lévő szelvényemből 2-őn minden bejött, és már csak ez van vissza. Van még egy kicsi, magyar szelvényem is, amin a Debreceni VSC v Szombathelyi Haladás bejött, és a nyeréshez csak a holnapi Pécsi MSC v Újpest FC 2.5 alatti gólszáma kell. Remélem legalább ezekre számíthatok, mert ha nem...

 

Plus500

------------------------------------------------------------------------------------------

Frissítés: Este a Barcelona meccs az utolsó percekben nagy nehezen bejött, de most nem ez a lényeg. Reggel Zolee javaslatára utána számoltam az egyszeri fogadás vs gyűjtő fogadás kérdésének. Abban már előtte biztos voltam, hogy a fenti hibáim elkerülésével az eddigi fogadásaim sokkal jobban arányban nyerhettek volna, és hogy a gyűjtőkkel lényegesen több nyereményt lehet/lehetett volna összehozni. Íme, milyen értékeket kaptam a fogadásaim átnézése után:

 

10 kötött szelvényen 30 különböző meccset tettem meg, bizonyos tutinak számító meccseim több szelvényen is szerepeltek a magasabb szorzó érdekében. A szelvények együttes tétje 9225 Ft volt. A 10 szelvényből 5 nyert, A másik 5-ből 3-nál csak 1 meccs ment el, 1-nél 2, 1-nél pedig mind a 3 meccs bukta volt (ez az egyik olyan, amit csak random összeválogattam). A kötött szelvényekből származó nyereség 13317 Ft lett, 4092 Ft nyereséggel. Ha mindegyik kötött fogadást megnyertem volna (de szép álom), akkor 40222 Ft nyereséggel 30977 Ft nyereményem lett volna.

 

Ha ezt a 30 meccset + a kettőt, amit 2x tettem meg egyszeri fogadásként teszem meg (500 Ft / meccs) az 16 000 Ft-ba került volna. 32 meccsből 24 jött volna be (75%) 19350 Ft nyereménnyel, 3350 Ft-os nyereséggel. Amúgy az átlag odds 1,75 lett (a legnagyobb 2,10, legkisebb 1,18 volt). Ha mindegyik egyszeri fogadást megnyerem 24850 Ft-ot nyerek 8845 Ft nyereséggel.

Hétvégi fogadásaim

Helló mindenkinek! Itt Dzsörzi megint.

Jelentem, a csütörtök estém, illetve a péntek hajnalom egész jól sikerült. Egy 400 Ft-os szerintem biztonságosnak mondható 3-as gyűjtőm is jó szépen tejelt, a hazai idő szerint hajnali 2-kor játszott Baltimore Ravens - Cleveland Browns pedig eddigi legnagyobb nyereségemet hozta.

 

NFL-re, és más amcsi csapatjátékokra egyébként szeretnék máskor is fogadni, persze csak okosan. Tegnap az alábbiakra fogadtam -> Cleveland +12.5-ös hendikeppel: 2.0 -> kevesebb, mint 43.5 pont: 2.02. Bejött mindkettő. A következő 2-3 napban elég sok dolgom lesz, ezért most délután meg is ejtettem a hétvégi fogadásaimat. Négy szelvényt tettem meg, továbbra is a foci meccseket részesítve előnyben. Röviden ennnyi volna:

 

Plus500

 

Hétvégi fogadásaim
4 db szelvény: 1x2@; 1x3@ 2x4@
Befektetett összeg: 4545 Ft
Várható nyeremény: 13232 Ft
Várható nyereség: 17732 Ft

 


Na most ez a 4545 Ft 3 db 1000 Ft-os, és egy db 1545 Ft-os online fecniből jött össze. Első gondolatom az összegre nézve az volt, hogy a bankroll menedzsmentet jobban át kéne gondolni, de úgy vagyok vele, hogy már most a lehetséges tőkémmel gondolkodom, ami alapján 400-800, maximum 1000 Ft-os szelvényekkel tervezek fogadni. Lehet, hogy rossz úton járok(?), de hát kezdő vagyok, plusz tesóm, és a pénz is negatív hatással van rám. :D Ez valahogy nagyon más, mint a póker. Ha valakit netán részletesebben is érdekelne, annak ide írom, mikre tettem. Az biztos, hogy nem valami profi összeállítás, és buzdítani sem szeretnék senkit, hogy utánozza a fogadásaimat. Tőlem most ennyi tellett:

 

3-as gyűjtő; tét: 1545 Ft; várható nyeremény: 4763 Ft

Bayer Leverkusen v Greuther Furth (Játékidő eredménye) 1.44

TSG Hoffenheim v Augsburg (Játékidő eredménye) 1.75

Hamburg v Hannover 96 (Összesített gólok) 1.61

 

4-es gyűjtő; tét: 1000 Ft; várható nyeremény: 1835 Ft

Győri ETO v Lombard Pápa (Játékidő eredménye) 1.36

MTK Budapest v BFC Siofok (Játékidő eredménye) 1.36

KAC v Sapa Fehérvár AV19 (Nyereményszorzó) 1.22

AIX UC v Saint Raphael (Nyereményszorzó) 1.25

 

2-es gyűjtő; tét: 1000 Ft; várható nyeremény: 1090 Ft

Werder Bremen v Bayern München (Játékidő eredménye) 1.53

Borussia Dortmund v Borussia M'gladback (Játékidő eredménye) 1.36

 

4-es gyűjtő; tét: 1000 Ft; várható nyeremény: 5542 Ft

Bayer Leverkusen v Greuther Furth (már volt) (Játékidő eredménye) 1.50

Chelsea v Norwich (Játékidő eredménye) 1.28

Nice v Bastia (Összesített gólok) fölött 2.5 --- 2.10

PSG v Sochaux (Összesített gólok) fölött 2.5 --- 1.61

 

Meglátjuk, mi sül ki ebből. Good Luck, és éljen a sportfogadás!

 

DESOKESZEMVAN kiegészítés: elfelejtettem oda írni, melyik meccsekre fogadtam. Mindig a nyerőre, tudjátok. Ha online megnézitek, úgyis látni fogjátok. Bocsi ;)