Hatharom / Blog / Bejegyzések
Ligakupa tutik!
Tegnap nem jelentkeztem tippekkel, mert nem igazán találtam biztosnak tűnő mérkőzéseket! A 3 tegnap általam megjátszott mérkőzés...

      Tegnap nem jelentkeztem tippekkel, mert nem igazán találtam biztosnak tűnő mérkőzéseket! A 3 tegnap általam megjátszott mérkőzés bizonyította is, hogy igazam van. Az első a U.S. Open egyik mérkőzése volt, ahol Kyrgios szorzóját "elnézték" a bukik M. Youzhny ellen. Ezt sikerült megcsípnem, a holland másodosztályban lejátszott FC Oss-Venlo meccs vendég sikerével együtt. Míg a harmadik mérkőzésen a finn bajnokságban a Turku PS csapata nem bírt idegenben a gyenge formában játszó VPS gárdájával, így ez a tippem elúszott!

      A mai napra egy két mérkőzésből álló kötést ajánlok. A mérkőzéseket az angol Ligakupa sorozatban rendezik meg. A Huddersfield-Nottingham mérkőzésen a vendégek győzelmét várom a csapat jó bajnoki rajtja miatt, 2,45-ös szorzóért. A másik mérkőzés a Swansea-Rotherham összecsapaás, ahol hazai sikert várok ugyanazon okból, erre 1,44-es szorzót ajánlanak. Én kötésben játszom meg ezt a két mérkőzést, bár a Nottingham meccse önmagában is szépen hozna a konyhára! Így a kötés szorzója 3,528, ami egy esetleges sikerrel szép profitot jelent.

      Bízom benne, hogy nem kell fekete keddről beszámolnom a holnapi cikkben! laugh Sok sikert a mai napra is minden játékostársamnak!